062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Za vaša slavlja trubači Vršac

Najlepše proslave u Vršcu se organizuju gotovo svake nedelje a trubači Vršac glavni su orkestar koji veselje može da učini događajem o kome se priča. Trubači u Vršac dolaze po vašem pozivu i sa vama se dogovaramo o rasporedu sviranja.

Sve po Vašoj želji

Sviramo najbolje trubacke pesme koje će vas i vaše goste obradovati i razveseliti a na vašoj proslavi podići atmosferu. Orkestar Balkanika uvek je bio najbolji orkestar trubača u Srbiji koji se proslavio na mnogobrojnim takmičenjima. Sviramo na veseljima u Srbiji i u inostranstvu a takođe smo gostovali i na televiziji u najpopularnijim emisijama kao što su Žikina šarenica na Radio televiziji Srbije a mnogima je poznat naš nastup u rijalitiju Parovi.

Velik repertoar trubačke muzike

Trubači Vršac su svakako najbolji izbor koji vas i vaše goste čini srećnim, koji vas čine veselim i zadovoljnim jer trubači našeg orkestra znaju da sviraju sve pesme, sve vrste muzike od popularnih hitova sa estrade do onih najstarijih izvornih pesama koje su bili i ostali hitovi za sva vremena. Odlično sviramo sva kola koja uvek naručuju na veselju.

Vaša proslava u Vršcu će svakom biti ostati u najlepšem sećanju jer uz najbolji trubački orkestar vaše veselje će biti događaj o kome se priča. Na veselju orkestar najboljih trubača će učiniti sve da vi i vaši gosti, da slavljenici i domaćini uživaju i da se vesele. Na svim događajima trubači su bili i ostali orkestar koji se uvek pozivao kada se slavlje organizuje.

Naš orkestar uvek u trenutku u kom poželite svira nekoliko pesama u nizu po vašoj želji i tako podigne atmosferu na vašem slavlju. Rođendani, proslave, punoletstva, venčanja i krštenja u Vršcu ne mogu da prođu bez trubačke muzike jer truba je bila i ostala uvek najomiljeniji instrument.

Naš trubački orkestar na veselje dolazi po vašem pozivu i svira u celini ili u serijama kako vama najviše odgovara i kako ste vi zamislili. Trubači Vršac sviraju na venčanjima, svadbenim proslavama, pogotovo kada se torta iznosi pred goste i svojim prisustvom ulepšaće vaše slavlje. Sviramo domaće i strane pesme, najveće i najlepše hitove koji na trubi zvuče odlično. Na našem youtube kanalu možete čuti kako sviramo ali najbolji način da se uživo uverite u naš kvalitet je da nas pozovete na vašu proslavu. Orkestar Balkanika će na vašem veselju ulepšati sve trenutke, trubačkom muzikom širiti sreću i zadovoljstvo među gostima.

Najbolji trubači Srbije Balkanika će svirati najlepše na vašem veselju a zato samo treba da nas pozovete.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube