062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Za svako slavlje i veselje trubači su najbolji izbor

Kada priređujete slavlje, dočekujete i ispraćate rodbinu i prijatelje, kada su emocije u pitanju trubači su spremni da svaki vaš trenutak ulepšaju trubačkom muzikom i najvećim hitovima domaćih izvornih, zabavnih, narodnih i estradnih pesama.

Uz trubače se lepše veseli i proslavlja. Ako pravite svadbu trubači su spremni da u svakom trenutku dođu i pesmama po vašoj želji ulepšaju sve trenutke vašeg slavlja. Trubači Balkanika su iskusan tim muzičara koji ponosno predstavlja Srbiju i Balkan u Evropi na koncertima, proslavama, muzičkim manifestacijama. Dobitnici smo mnogobrojnih nagrada a pobeda na festivalu trubača Dragačevska truba u Guči je glavni razlog da nam se javite jer smo mi iskusni i profesionalni trubački sastav koji zna sve vrste pesama.

Trubači Balkanika na koncertu na TV Pink2

Odlično poznajemo sve krajeve Srbije i znamo šta ko voli da sluša i da se veseli. Uživajte uz trubače jer kada trubači dođu na veselje, gosti ustaju, hvataju se u kolo, vesele se i uživaju uz trubačku muziku. Truba pokreće ljude, daje snagu, donosi toplinu vedrinu, izaziva sreću i veselje. Uz trubače se lepše slavi i uživa. Trubači podižu raspoloženje slavlju do usijanja. Svi kad vide trubače, bilo mlado ili staro, svi skaču na noge, hvataju se u kolo i igraju uz najpoznatije pesme.

Najveći repertoar pesama i kola za veselja

Sviramo sve što želite da naručite, sve što vaši gosti vole da slušaju, uz šta se vole radovati. Trubači najavljuju iznošenje torte pred goste a nijedan drugi orkestar niti instrument ne može tako svečano da najavi iznošenje torte kao što mogu trubači.

Truba je odavno poznata kao instrument koji od davnina pokreće na veselje. Trubom se najavljivao početak proslava, srećnih događaja. Truba ume da uradi ono što nijedan drugi instrument ne može a to je da od prvog tona pokrene ljude da se vesele, da se raduju i da budu srećni. Vrhunska trubačka muzika koju svira naš orkestar najbolji trubači Srbije je vama na raspolaganju da vi i vaši gosti uživaju isto kao što uživaju i posetioci sabora trubača u Guči.

Lepo odeveni trubači

Pozovite nas da uživate uz najbolje trubače koji su osvojili mnoge nagrade, postigli neverovatne uspehe i koje pozivaju i najpoznatiji estradni umetnici na svoje koncerte. Uz trubače su se veselili i učesnici rijalitija Parovi a takođe je i cela Srbija u emisiji Žikina šarenica na RTS gledala naš nastup. Možete nas pozvati u bilo kom trenutku i uživati uz pesme na vašem veselju uz najbolji trubački orkestar u Srbiji.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube