062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Za proslavu punoletstva najbolji su trubači

Vaše zvanice su sigurno čule izvođenje najboljih majstora trube – orkestra Balkanika, orkestra koji svira nenadmašno najbolje pesme i kola.
Slaviju nema kraja jer naš orkestar je vrhunskim zvucima trube za sve ove godine razveselio na stotine hiljada gostiju na proslavama, rođendanima, punoletstvima, svadbama i drugim vrstama slavlja.

Kada se pravi punoletstvo, najvažniji rođendan u životu svake osobe, uvek se pozivaju trubači. Bilo da više volite narodnu ili zabavnu muziku, orkestar Balkanika zna da svira sve pesme koje vi poželite, sve pesme po vašem izboru, po izboru slavljenjika, gostiju. Mi sviramo najbolje i najkvalitetnije a u to ćete se veoma brzo uveriti kada začujete kako naši iskusni profesionalci sviraju. Uz prve tonove muzike kreće i zabava – veselje uz trubače i muziku koju vi i vaši gosti volite da slušate.

Uz trubače se najbolje slavi punoletstvo

Najlepši rođendan treba slaviti sa prijateljima i rodbinom – proslava punoletstva je prilika da se pozovu trubači. Trubači sviraju u trenutku kome vi želite i vrhunskim zvucima trube najavljaju iznošenje torte pred goste. Kada se svetlo u sali utiša, to je trenutak kada nastupaju trubači i vrhunskim zvucima na trubi najavljuju iznošenje torte pred goste.

Trubači uvek dovedu atmosferu do usijanja

Atmosfera na punoletstvu je sjajna kada nastupaju trubači orkestra Balkanika. Na punoletstvu su pretežno mlađi ljudi i vole hitove domaće zabavne i narodne muzike a trubači Balkanika odlično znaju sve najnovije pesme, estradnu muziku ali i stranu muziku. Sve pesme koje želite mi ćemo svirati. Sve pesme koje vaši prijatelji budu naručivali mi znamo najbolje i najkvalitetnijea da odsviramo na trubi. Uz trubače Balkanika na punoletstvu lepše se slavi, gosti uživaju jer su naši trubači najbolji i najkvalitetniji.

Uživaćete u svakom trenutku vašeg veselja

Naš orkestar je iskusan, sastoji se od osam vrhunskih majstora trube koji znaju najbolje pesme i kola. Naši članovi su kvalitetni muzičari, najbolji u Srbiji – pobednici Guče. Naš orkestar koji je nastupao u rijalitiju Parovi, zatim u emisiji Žikina šarenica je vama na raspolaganju. Spremni smo da nas pozovete u svakom trenutku i zakažete datum punoletstva i vreme kad želite da se trubači pojave na slavlju.

Najznačajniji rođendan ulepšajte najboljom trubačkom muzikom

Kada zasviraju trubači Balkanika atmosfera skače do usijanja. Svi se hvataju u kolo, vesele se raduju se jer trubači Balkanika sviraju najbolje i najkvalitetnije. U to ćete se lako uveriti kad pogledate naše video snimke, kad pogledate naš video sa Parovima.

U svakom trenutku nam sam se možete javiti preko telefona, Viber-a ili Whatsapp-a, poslati sms poruku a mi ćemo Vam odgovoriti odmah na svako vaše pitanje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube