062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Vrhunsko veselje uz trubači Kladovo

U Kladovu veselju nikad nema kraja kada sviraju trubači Balkanika. Na proslavi bilo kojim povodom u Kladovu vrhunski tim umetnika, sposobnih i talentovanih trubača koji znaju najbolje da od sviraju sve pesme koje vi volite da slušate. Na svim vrstama svečanosti sviramo najbolje i najlepše.

Ako u Kladovu pravite venčanje i svadbu, proslavljate punoletstvo, dočekujete rodbinu iz inostranstva, pravite poslovni skup ili organizujete slavlje nekim drugim povodom jedini i najbolji izbor za dobar provod jesu trubači Balkanika. Uz orkestar trubača u Kladovu se veselje čuje na sve strane jer naš orkestar svira vrhunski, sa puno žara unoseći emocije u svaku pesmu koju vi i vaši gosti naručite.

Orkestar najboljih i najpoznatijih trubača u Srbiji u Kladovu svira specijalno za vas najlepše pesme i kola.

Od našeg orkestra možete naručiti sve pesme od narodnih, domaćih, izvornih pesama, starogradske muzike, popularnih kafanskih pesama, najvećih i najlepših hitova, zabavne muzike, moderne folk muzike koja se svugde rado sluša i naručuje. Naši trubači odlično sviraju i džez i stranu muziku i u to se možete uveriti kad nas pozovete na vaše veselje.

Sviramo na svim vrstama veselja u Kladovu

U Kladovu sviramo u svim prilikama na svim mestima, na privatnim veseljima, kod kuće domaćina, na venčanjima, kod opštine, crkve ili manastira i naravno u salama za proslave i drugim objektima za slavlja kao što su hoteli i restorani.

Vrhunsko izvođenje trubačke muzike uz povoljne cene dolaska trubača dobar su razlog da nas pozovete. Javite nam mesto i vreme i mi ćemo za vas svirati najbolju muziku i najlepše pesme na vašoj proslavi. Gosti će garantovano biti zadovoljni i srećni uz najbolji trubački orkestar Balkanika.

Naš proslavljeni trubački orkestar svira najbolje i najlepše

Pozovite nas putem telefona, Vibera ili Whatsapp-a a mi ćemo učiniti sve da gosti na vašem veselju uživaju sve vreme uz trubače i najbolje pesme i kola srpske trubačke muzike.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube