062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Vrhunski Trubači Zrenjanin orkestar Balkanika

Svi vi koji uzivate u najboljem zvuku trube odlično znate da bez trubača nema veselja. Zato smo napravili ovu stranicu za vas koji želite angažovati trubači Zrenjanin.

Kao najbolji izbor za sve vrste vaših proslava, trubački orkestar Balkanika odlično svira najtraženije pesme na svakoj vrsti veselja – rođendan, proslava punoletstva, slavlju povodom krštenja deteta, svadbe i venčanja, žurki i svih ostalih vrsta slavlja.

Naš orkestar je profesionalni trubački sastav koji postoji više od 20 godina. Nastupali smo u svim gradovima u Srbiji na veseljima dok smo na festivalima trubačke osvajali mnogobrojne nagrade. Ponosni smo pobednici festivala Dragačevska truba u Guči a podnosimo se i našim nastupima sa poznatim estradnim umetnicima na koncertima.

Svi koji su nas kontaktirali i s nama sarađivali znaju da smo mi orkestar na koji se svako može osloniti, da ćemo ispoštovati svaki dogovor i domaćina. Naše nastupe odlikuje kvalitet i lepota trubačke muzike i pravo je uživanje za sve kad se podigne atmosfera proslavi.

Trubači Zrenjanin cena

Naše su cene najpovoljnije i u to ćete se uveriti kada nas pozovete orkestar trubača Balkanika. Mi smo uvek raspoloženi za svaki vid dogovora pa smo omogućili da shodno vašim budžetu na veselje dođe orkestar u sastavu od osnovnog, standardnog ili velikog sastava.

Ako se ubrajate u ljude kojima cena nije najbitniji faktor, trubači Zrenjanin mogu nastupiti u kompletnom sastavu što će gostima pričiniti nezaboravan utisak.

Trubači za tortu Zrenjanin

Balkanika je orkestar koji se može pohvaliti kvalitetom i vrhunskom trubačkom muzikom na vašem veselju. Na proslavama u Zrenjaninu i okolini, najbolji orkestar trubača Balkanika redovno gostuje da popularnim pesmama po vašoj želji ulepša sve trenutke i podigne atmosferu.

Gosti uživaju kad trubači sviraju na slavlju

Svi jedva čekaju trenutak na slavlju kad dođe na red da se iznese torta. Ovaj svečani trenutak trubači Zrenjanin najavljuju najlepšim pesama koje ste vi odabrali i za tili čas atmosfera se podigne do usijanja. Ljudi se vesele, svi se raduju jer uz najbolje pesme naš iskusan trubački orkestar još jednom pokazuje da smo sa punim pravom zaslužili priznanje Prva truba Guče.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube