062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Vrhunski trubači sviraju u svim gradovima Srbije

Sa trubom se družimo više od 20 godina a iskustvo i osvojene nagrade pokazatelj su našeg kvaliteta.

Trubači Balkanika na koncertu na TV Pink2

Najbolji trubači za venčanja i sva ostala veselje u Srbiji, trubački orkestar Balkanika uvek su pravi izbor za slavlja, rođendane, krštenja, punoletstva, veridbe, venčanja i svadbene proslave.

U vašem gradu, najbolji trubački orkestar za veselja dolazi po pozivu da svira najbolje pesme i najveće hitove trubačke muzike. Vama i vašem gostima spremni smo da sviramk najbolju muziku, da imate najbolje veselje, slavlje o kakvim se govori.

Kao vrhunski sastav trubači za veselja sviraju u svim gradovima Srbije kao i državama regije. Dolazimo na vaš poziv kao orkestar od osam vrsnih muzičara da ulepša vaše slavlja i sve vaše lepe i vesele događaje. Kada poželite najbolju muziku i najbolje slavlje pozovite trubači za veselja Balkanka i uživajte u najkvalitetnijoj muzici.

Svaka proslava zahteva najbolje trubače Srbije

Svima sa prostora Balkana je zajednički Balkanski mentalitet što podrazumeva odlično veselje. Ludi vole druženja, vole proslave, veridbe, krštenja. Najbolji trenuci su upravo kada trubači nastupe da najave najvažnije događaje na vašem slavlju.

Dočekivanje gostiju, odlazak po mladu, proslava čina venčanja, najavljivanje svadbene torte. Sve su to trenuci kada se najbolji trubači Srbije pozivaju da vrhunskim pesmama i kolima ulepšaju vaše slavlje.

Najbolji trubači su poznati orkestar koji je svirao na koncertima sa zvezdama estrade.

Gostovali smo na mnogobrojnim tv emisijama, osvojili mnogobrojne vredne nagrade na festivalima trubačke muzike. Balkanika orkestar je uvek tu za najbolja kola i najbolje pesme, hitove trubačke muzike koja na našim trubama zvuči još bolje i još lepše.

Kad poželite da čujete vrhunski orkestar sa najvećim repertoarem pesama, pozovite nas i imaćete slavlje kakvo ste mogli poželeti.

Javite nam se i uživajte u svakom trenutku vašeg slavlja uz orkestar vrhunskih trubačkih umetnika orkestara Balkanika.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube