062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Virtuozi na trubi – Trubači Strasbourg

Strazbur je grad u Francuskoj koji se nalazi na reci Rajni i predstavlja važno pristanište i industrijsko središte.

U Strazburu su razvijene brdogradnja, metalurgija, mašinska, prehrambena i tekstilna industrija a u gradu živi preko 270.000 stanovnika.

U Strazburu se nalaze veoma bitne evropske ustanove a kako je zbog veličine i važnosti ovaj grad privukao mnogobrojne ljude iz prostora bivše Jugoslavije i balkanskih država to se u Strazburu vrlo često organizuju veselja. Slavlja na balkanski način, uz narodnu muziku, uz kola, veselje uz igru ples.

Kako Balkanci najviše vole da se vesele uz trubačku muziku, to su trubači Strasbourg nezaobilazan orkestar na svim vrstama slavlja.

Najbolji orkestar trubači Balkana, trubački orkestar Balkanika, u Strazbur, po vašem pozivu dolazi u tačno dogovoreno vreme i na vašem veselju svira muziku koju Vi i Vaši gosti najviše volite da slušate i uz koju se rado veselite.

Virtuozi na trubi, vešti u sviranju najlepših kola i narodnih pesama, trubači Balkanika čine da svako veselje, svako slavlje bude uz zvuke najboljih truba i trubačke muzike.

Kad na vašim proslavama poželite da čujete pesmu trube trube koja ima mekoću svile i snagu da pokrene emocije pozovite najbolji trubački orkestar Balkanika.

Zvuci naših truba dopiru do srca svakog gosta na Vašem veselju. Trubači Strasbourg, po dogovoru sa vama sviraju u ključnim momentima veselja. Dočekivanje kumova, odlazak po mladu, sviranje pred crkvom, prilikom venčanja, najava ulaska mladenaca u salu za veselje, sviranje kad se svadbena torta iznosi i sve kako običaji nalažu.

Trubači na Vaše veselje u Strazbur dolaze obučeni u elegantna odela ali po vašoj želji naš orkestar može doci obučen u narodnu nošnju ili u neku drugu vrstu uniforme kako vi smatrate za najbolje.

Trubači Strazbur sviraju pesme po vašem izboru, pesme po želji vas i vaših gostiju.

Na stranici repertoar na našem sajtu, možete pronaći najveći izbor pesama i kola koje svira nas trubački orkestar i sastaviti spisak pesama po želji po redosledu kako volite da se sviraju.

Trubači Balkanika su veoma poznat i popularan trubački orkestar, poznat po nastupima u rijalitiju Parovi, emisiji Žikina Šarenica, gostovanju sa mnogim poznatim estradnim umetnicima.

Osvajamo nagrade na festivalima trubačke muzike od kojih nam je najdraža pobeda na najpoznatijem festivalu Dragačevske trube u Guči.

Vrhunskim trubačkim umećem zasluženo nosimo naziv najbolji trubači i zato nam se javite putem telefona, Vibera ili WhatsAppa i uživajte uz najbolju trubačku muziku na veselju zajedno sa vašim najmilijima.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube