062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Veselje uz najbolji orkestar trubači Beograd

U Beogradu se uvek se slavilo najviše i najbolje jer u glavnom gradu Srbije, trubači sviraju na najvećem broju veselja.

Sa 2 miliona stanovnika Beograd je prvi grad u Srbiji po broju veselja a kako i ne bi jer na toliko ljudi svako nešto slavi. Svaki dan se proslavlja veselje i uživa uz najbolji orkestar beogradskih trubača, trubača koji će vašem gostima i vama činiti zadovoljstvo.

Čast nam je da nas pozovete na svoje veselje

Nama je čast da sviramo na svim vrstama vaših veselja, proslava, rođendana, punoletstava, venčanja, veridbi i drugih veselih događaja. Bilo da se radi o privatnim ili poslovnim slavljima, pobedi u sportu ili u političkim kampanjama sve događaje trubači Beograd će dodatno ulepšati vrhunskom muzikom trube.

Što se tiče našeg orkestra mi smo vrhunski kvalitetan trubački orkestar koji postoji više od 20 godina i koji će vama i vašim gostima preneti atmosferu koja vlada u Guči. Uz našu muziku imaćete osećaj koji čini da veselju nikad nema kraja. Orkestar trubači Beograd najbolje zna sve vrste pesama a vama će svirati sve što vi poželite, sve što vas raduje. Zato smo mi pravi izbor da vama i vašim gostima pričinimo vrhunsko zadovoljstvo, veselje kojim ćete vi biti izuzetno zadovoljni.

20 godina nastupa na slavljima u Srbiji i inostranstvu

Svirajući na najvećim proslavama i na veseljima širom Srbije i u inostranstvu, naš orkestar je stekao veliko iskustvo. Kvalitet našeg nastupa uživo ćete doživeti kad nas pozovete na veselje koje planirate. Naš orkestar će svirati pesme po vašem izboru, onim redosledom koji planirate. Najveći broj pesama koji svira naš orkestar spada u najpopularnije i najveće hitove narodne muzike, kola, zabavne domaće hitove ali takođe i strane poznate pesme, džez muziku i popularne valcere koje vi poželite.

Trubači za svadbe Beograd

Garantovano ćete da uživate u pesmama koje naručite od nas i svi će se radovati i veseliti uz orkestar najboljih trubača, umetnika koji će učiniti pravi spektakl u Beogradu. Svirajući na veridbama, venčanjima i proslavama širom Evrope naš orkestar stekao je ogromno iskustvo ti zna tačno šta gosti vole da slušaju i uz šta vole da se vesele. Vi ćete uživati u svakom trenutku a mi ćemo učiniti sve da vama i vašim gostima pričinimo pravo zadovoljstvo. Pravi uspeh našeg orkestra su radosna lica gostiju, igre i veselje koje traje od početka slavlja do kasnih večernjih sati.

Trubači na vašem veselju

Pozovite najbolje trubače da sviraju na vašoj proslavi, pozovite nas u bilo kom trenutku i mi ćemo kad god vi to poželite doći u Beograd na vaše veselje i svirati najlepšu trubacku muziku muziku. Truba je više od 100 godina u Srbiji bila i ostala omiljeni instrument za svako slavlje a čuveni orkestar Marka Danića, pobednik takmičenja u Guči je vama na raspolaganju.

Pozovite nas orkestar jer ćemo mi na vašem veselju vama i vašim gostima učiniti najveće zadovoljstvo. Naravno ne treba propustiti iznošenje torte pred goste uz trubače koji sviraju Marš na Drinu a mi najbolje sviramo sve pesme od najstarijih izvornih pesama i kola do najnovijih hitova sa estrade.

Pozovite nas na telefon, viber ili whatsapp i uživajte u veselju uz vrhunsko zadovoljstvo i kvalitetnu muziku trubačkog orkestra Marka Danića.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube