062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Veselja uz muziku vrhunskog orkestra

Da uživate i da se veselite to je naš glavni zadatak a najbolji trubači Srbije su uvek bili spremni da na vašim slavljima nastupe sa najvećim izborom pesama i kola.

Trubači Balkanika u Guči na festivalu trube

Bilo da volite narodnu ili zabavnu muziku, bio da volite domaću ili stranu, pesme ili kola sigurni smo da će naši repertoar od preko 2.000 pesama zadovoljiti očekivanja svakog vašeg gosta.

Najbolji trubači, orkestar Balkanika sa svojih osam majstora trube nastupa na svakoj vrsti vašeg slavlja. Uz nas ne morate da se brinete o kvalitetu nastupa jer o nama govore nagrade i priznanja, medalje koje smo osvojili na festivalima trubačke muzike.

Pobednici festivala u Guči spremni su u svakom trenutku da odgovore na vaš poziv i da na vašem slavlju nastupe sa najvećim i najlepšim izborom pesama i kola.

Našu muziku vole svi a to su već mnogo puta pokazali najveći estradni umetnici, najveće zvezde domaće muzičke scene koje nas rado pozivaju na svoje koncerte da nastupamo zajedno sa njima.

Orkestar koji je proslavljen širom Srbije i inostranstva, koji je nastupao u svim zemljama u kojima žive ljudi sa prostora bivše Jugoslavije i koji su uvek rado dočekivani jer svima donose sreću i veselje.

Uživajte uz najbolji trubači Srbije, uz orkestar Balkanika koji na vaša slavlje dolazi da najlepšom trubačkom muzikom ulepša srećne datume.

Pozovite nas putem Viber-a ili WhatsApp-a i mi ćemo vam odmah odgovoriti na svako vaše pitanje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube