062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Veoma povoljni trubači Leskovac

Trubači leskovac znaju odlično da vam upriliče najbolje slavlje i najveće zadovoljstvo je nastup našeg orkestra učesnika i pobednika mnogobrojnih festivala u Srbiji i zemljama okruženja.

Trubači izvođenje mlade
Naš trubački sastav poznat je i preko televizija jer smo gostovali na najvećim TV stanicama u popularnim emisijama.

Žikina šarenica, Parovi.. najbolji trubači.

Zato nas i svi rado pozivaju jer su trubači Leskovac orkestar sa iskustvom koji svoj kvalitet i svoje znanje u potpunosti prilagođava vašim željama i vašim potrebama.

Trubači Leskovac nastupaju na svim veseljima

Na slavljima i na ostalim vrstama veselja, godišnjicama braka, poslovnim proslavama, veridbama, punoletstvima, krštenjima i mnogim drugim srećnim i radosnim događajima vrhunski majstori trube dolaze da ulepšaju svaki trenutak, da ispune sve vaše želje. Domaćini i gosti vesele se celog dana i cele noći kad nastupi orkestar vrhunskih trubačkih umetnika.

Svi preporučuju trubači Leskovac

Da su trubači Leskovac najbolji izbor za svako vaše slavlje mogu vam potvrditi svi. Naš orkestar je najbolji kako u pogledu repertoara muzike, kvaliteta nastupa, iskustva i sposobnosti da za vrlo kratko vreme podignemo atmosferu na vašem slavlju.

Uvek i u svakoj prilici trubači za svadbe i sva druga slavlja nastupaju po već oprobanom receptu gde se za domaćinom dogovorimo sve detalje o vremenu i mestu nastupa. Dogovaramo se i o trenutku kada naš orkestar treba da se pojavi na vašem slavlju pa sve do repertoara koji sviramo i redosleda pesama.

Mi uvek ispoštujemo svaki dogovor sa vama

Naš orkestar svira svu vrstu muzike, pesme i kola, domaću i stranu muziku, narodnu i zabavnu muziku.
Uvek smo tu da ispunimo svaku vašu želju. Vi nam samo recite kada želite da se trube začuju vašim krajem, kada želite da oobednički trubači nastupe na vašem slavlju i mi ćemo odmah u tačno vreme doći da vama i vašim gostima ulepšamo sve trenutke veselja vrhunskim nastupom kakav samo orkestar Marka Danića ume da priredi.

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Nastupi na svečanostima, na slavljima u Srbiji i inostranstvu, iskustvo od dve decenije i pobede na festivalima dokaz su kvaliteta kojim ćemo uveriti i vaše goste ili sve vaše prisutne familiju prijatelje da ste napravili odličan izbor i pozvali trubačke majstore na svoje slavlje.

Za vas smo uvek tu, spremni da ispunimo svako vaše očekivanje i da u Leskovac dođemo u tačno dogovorenom trenutku.

Javite nam se i uživajte na svim svojim veseljima uz majstore trube.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube