062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Uz trubači Niš i najbolje pesme se svako veseli

Na svakom vašem slavlju zvuci trubača Balkanika izmamiće osmehe sa lica svih vaših gostiju.

Kada se začuju zvuci naših truba, svi se vesele i raduju. Ne samo da je orkestar Balkanika najpriznatiji orkestar trubača u Srbiji nego smo poznati i u državama bivše Jugoslavije. Uživamo kada sviramo trubu a bez pravog uživanja nema ni pravog veselja. Vaši gosti su srećni kada čuju zvuke trube orkestra Balkanika, prelepe melodije koje se nižu jedna za drugom. Naš orkestar ima iskustvo nastupajući više od 20 godina. Sviramo u svim državama Balkana kao i Evrope.

Bez obzira na to da li pravite veselja u restoranu, svadbenoj sali, hotelu, kafani ili kod kuće ispod šatre znajte da su trubači Niš definitivno najbolji izbor za vaše slavlje. Ako volite da gosti uživaju na vašem veselju, da se dugo godina nakon proslave svi sećaju lepote druženja, da se snimci sa vašeg veselja dele na društvenim mrežama, budite sigurni da će orkestar Balkanika ispuniti vaša očekivanja.

Kada pravite veselje u Nišu pozovite orkestar koji zasluženo nosi titulu prva truba Guče. Kvalitet našeg orkestra dokazan je bezbroj puta. Pobede na festivalima, nagrade i priznanja, samo su kruna našeg uspeha. Vrhunska muzika kakvu trubači Balkanika sviraju na vašem veselju će podići atmosferu do usijanja. Bilo da živite u Nišu ili u okolini sigurni smo da ćete sa nama se lako dogovoriti jer smo mi spremni da dođemo u svako mesto u kom pravite veselje.

Javite nam se na vreme, nekoliko dana ranije kako bi ste rezervisali naš nastup.

Trubači Niš imaju pripremljene liste pesama

Pesme za vaše veselje mogu biti iz raznih muzičkih pravaca jer naš repertoar broji više od 2.000 pesama i kola a da bi smo olakšali izbor pesama za vaše veselje sve smo pesme podelili u liste pesama za venčanje i svadbe kao i one za veselja povodom veridbe, krštenja ili rođenje deteta.

Liste pesama se najviše traže za veselje

Svaku listu možete kreirati, izmeniti i poređati pesme kako želite da se sviraju.

Orkestar Balkanika će vam uvek izaći u susret i najlepšom trubačkom muzikom ulepšati vaše slavlje u Nišu.

Trubači Niš najavljuju tortu

Trubači se posebno pozivaju kada treba torta da se iznese pred goste. Uz pesme po vašoj želji najavljivanje svečanog trenutka unošenja torte u salu dobija poseban značaj. To je trenutak kada se gosti najviše vesele dok naš orkestar ređa hit do hita.
Uz najbolje trubače veselju nema kraja – orkestar trubači Niš će za vas u svakoj prilici ulepšati slavlje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube