062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Zagreb spremni za nastupe na veseljima

Veseljima nema kraja a orkestar trubači Zagreb je spreman da na vaš poziv nastupi i ulepša proslavu. Najbolji trubači, pobednici festivala u Guči su nastupali širom Evrope. U bilo kom trenutku nas možete pozvati da na vašem veselju povodom venčanje i svadbe, proslave povodom veridbe ili punoletstva, krštenje ili rođenje deteta nastupi najbolji orkestar sa juga Srbije.

Svi nas vole i pozivaju na veselja. Nastupali smo na mnogim festivalima i osvojili mnogobrojne nagrade. Uz najbolji orkestar trubači Zagreb budite sigurni da će veselje biti događaj o kome se priča i da će svi gosti a naravno i slavljenici i domaćini biti srećni i zadovoljni izborom trubačkog orkestra.

U bilo kom trenutku nas možete pozvati bilo putem telefona ili slanjem poruke na Viber ili WhatsApp a mi ćemo vam odmah odgovoriti jer smo uvek online. Iskreni da ispunimo svaku vašu želju, naš repertoar pesama je najveći. Znamo sve pesme od narodne do zabavne, od strane do domaće muzike, džez muziku, izvorna kola i poznate pesme stranih izvođača kao i popularne klasične kompozicije. Uz trubači Zagreb vaše slavlje će biti događaj o kome se priča jer nastupa orkestar koji ima iskustva više od 20 godina i koji se proslavio nastupima u državama bivše Jugoslavije.

Trubači za tortu u Zagrebu i drugim gradovima u Hrvatskoj

Trubači najavljuju iznošenje torte pred goste, koje se smatra kao najvažniji događaji svakog slavlja. Po vašoj želji, uz pesmu po vašem izboru orkestar trubači Zagreb najavljuje iznošenje torte i podiže atmosferu na veselju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube