062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za tortu Balkanika – Trubači za svadbe, krštenja i punoletstva

​Svi koji prave veselje, bilo da se radi o svadbi, punoletstvu, krštenju ili bilo kakvoj drugoj proslavi, najčešće u određenom trenutku iznose pred svoje goste torte. Ipak jedna torta se naziva glavna torta i ta torta je obično najveća i najzanimljivija ukrašena svećicama, prskalicama. Kada se iznosi torta, pozivaju se da dođu trubači koji najavljuju izlazak torte. Dok konobari iznose tortu, trubači sviraju pesme koje ste Vi odabrali. Zato su trubači za tortu uvek tu i spremni da odsviraju najbolje pesme dok se iznosi torta. 
Kada se iznosi torta pred goste 

Trubači Balkanika su ujedno i najbolji trubači u Srbiji sviraju pesme koje Vi volite u trenutku dok se torta iznosi pred goste. Zato kažemo da smo mi pravi trubači za torte i samo treba nas da pozovete, da zakažete termin, kada i gde a mi ćemo se pojaviti u dogovoreno vreme i svirati na Vašem veselju kad se torta iznosi pred goste.
Trubači na Vaše veselje dolaze lepo odeveni, elegantna odela ili odela po specijalnom Vašem zahtevu, možete tražiti i odela kao što je narodna nošnja, elegantne uniforme i razne druge stvari. Sve smo podredili Vašim željama

Kada se torta iznosi pred goste je svakako trenutak kada su svetla ili smanjena ili u potpunosti ugašena a torta je u centru pažnje. Tu nastupaju trubači za tortu trubačkog sastava Balkanika da sviraju najbolje hitove dok se torta iznosi u salu.
Zato pozovite nas na bilo koji broj telefona koji vidite na našem sajtu a možete da nas kontaktirate i putem Vibera ili putem Whatsapp-a.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube