062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za svadbe Podgorica

Trubači Podgorica Podgorica je glavni grad Crne Gore i važan privredni i kulturni centar. U Podgorici se, shodno veličini i važnosti grada pravi najveći broj svadbi i proslava kao što su proslave punoletstva, venčanja, krštenja i mnogi drugi radosni događaji.

Trubači Podgorica koji sviraju po celom Balkanu a i šire, su vrhunski kvalitetni muzičari koji znaju da sviraju svaku vrstu muzike za veselja. Trubačka muzika koju mi sviramo je muzika koja se sluša i svira na celom Balkanu a trubači Podgorica su zato pravi izbor za svaku proslavu, rođendan, krštenje, venčanje i bilo koji drugi srećan događaj.

Bez obzira da li veselje pravite na otvorenom, da li organizujete kulturnu manifestaciju ili proslavu nekog događaja ili pravite svadbu u hotelu, sali restorana ili pod šatrom, najbolji trubači Balkana dolaze u Podgoricu i sviraju vrhunsku trubačku muziku koju Vi poželite da čujete. Stara je izreka da nema pravog veselja bez trubača a takođe nema pravog veselja bez najboljih trubača Balkana trubača Balkanika.

Trubači Balkanika dolaze i sviraju u Podgorici na svim Vašim veseljima. Možete nas kontaktirati putem telefona, sms, Viber,WhatsApp, jer smo mi uvek online i odgovaramo na vaše pozive i poruke odmah. Takođe ukoliko želite možete da pogledate video snimke sa našeg vebsajta kako bi ste se uverili u kvalitet naše muzike.

Mi sviramo vrhunsku trubačku muziku koja obuhvata veliki repertoar, od stare izvorne muzike, starih pesama, kola pa do novih pesama, novih hitova folk muzike i raznih drugih vrsta muzike.

Trubači Balkanika odlično sviraju hitove crnogorskih muzičara, pevača, vrhunsku domaću muziku na Vašem veselju. Ako želite da se Vaši gosti provesele na najbolji mogući način uz trubače Balkanika, pozovite nas da sviramo na Vašem veselju u Podgorici. Trubači Podgorica znaju da priušte svakom gostu pravo zadovoljstvo, uživanje u Crnogorskoj muzici i najboljim hitovima.

Pozovite nas i uverite se koliko smo mi kvalitetan trubački sastav koji ima iskustvo od preko 20 godina. Više od 20 godina trubači Balkanika sviraju na svadbama i veseljima, krštenjima i rođendanima širom Balkana a putujemo i po Evropi gde sviramo na proslavama naših ljudi.

Trubači Balkanika u Crnu Goru dolaze na svaku proslavu na koju pozovete najbolje trubače da veselom trubačkom muzikom usrećimo i goste i domaćine. Mnogi nas preporučuju i zovu na svoja veselja da sviramo kod njih, preporučuju nas svojim najboljim prijateljima i rođacima i oni koji su nas čuli jednom kako sviramo, uvek nas pozivaju da i na njihovom veselju dođemo i da sviramo najbolje pesme.

Osim izvorne domaće muzike naš trubački orkestar veoma dobro svira i stranu muziku, zabavnu muziku, džez muziku i kantri muziku tako da Vi možete da odaberete pesme koje želite da slušate na vašoj proslavi u Podgorici a mi ćemo da sviramo sve ono što Vi volite, ono što Vama leži na srcu.

Trubači u Podgoricu dolaze u dogovoreno vreme, sviramo koliko Vi želite i zato nas pozovite i zakažite naš dolazak. Kad organizujte veseo događaj pozovite najbolje trubače za veselja u Podgorici, trubački orkestar Balkanika.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube