062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za svadbe Balkanika

Trubači za svadbe orkestar Balkanika svira u svakom gradu u Srbiji kao i u gradovima bivše Jugoslavije ali i u zemljama Evrope u kojima žive naši ljudi.

Naš orkestar spada u najbolji trubački orkestar koji je spreman da svaki vaš srećan događaj, svako vaše veselje učini najboljim a sve to po najpovoljnijim cenama.

Sviramo sve kako običaji nalažu

Kod mladoženjine kuće dočekujemo kumove, prijatelje i rođake, nastupamo pored opštine kao i pored crkve na venčanjima. Tu smo i da zajedno sa vama napravimo spisak pesama koje želite da sviraju naši trubači.

Orkestar Balkanika čine profesionalci jer sviraju trubu još od najranijeg detinjstva a u mnogim porodicama trubača se truba prenosi sa generacije na generaciju. Zato su naši trubači vrhunski kvalitetni muzičari jer su njihovi očevi, dede, pradede pa i čukundede bili trubači koji su se proslavili svirajući na veseljima širom Srbije. Srpska truba se čuje a orkestar Balkanika nastupa sa najboljim pesmama.

Pozivanjem našeg orkestra imaćete garanciju da će svi biti veseli i vedri, da će vas orkestar ispoštovati u svakom pogledu. Budite sigurni da ni u kom slučaju nećete pogrešiti pozivanjem našeg orkestra na vaše slavlje. U bilo koje doba dana nas možete pozvati da zakažete dolazak jer ćete biti sigurni da ćemo u potpunosti ispoštovati svaki dogovor. Sviramo na svim vrstama proslava i zato je najbolje da nas pozovete i da ugovorite dolazak.

Naš orkestar ima osam trubača a po potrebi i ukoliko vam cena dolaska nije glavni faktor možemo angažovati još članova koji su spremni da svojim nastupom ulepšaju vaše slavlje.

Trubači za svadbe orkestar Balkanika su najbolji izbor koje možete napraviti za vaše veselje. Po najpovoljnijim cenama trubači Srbije su spremni da nastupaju bilo u Srbiji bilo u zemljama okruženja. Možete nas pozvati kako u Bosnu, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju u bilo koju državu na Balkanu kao i u Evropi i mi ćemo se odazvati vašem pozivu. Sve što je potrebno jeste da nas blagovremeno obavestite putem telefona a mi ćemo učiniti sve da vam kao klijenta ispoštujemo i budemo veoma povoljni.

Uživajte uz najbolji trubački orkestar za svadbe i veselja.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube