062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za svadbe Balkanika ponos Srbije

Mi smo trubački orkestar iz Srbije koji ne treba posebno predstavljati. Za nas su mnogi čuli, dovoljno je da uključite televizor, prošetate do nekog od sabora trubača, ako ste i jedan rijaliti program gledali ili pratili koncerte velikih muzičkih zvezda, mogli ste da vidite i čujete naše trube, jer mi smo najbolje trube Srbije i Marko Danić kao najbolja truba Srbije godinama za redom.

Učestvovali smo na raznim takmičenjima, često smo pozivani i u inostranstvo što zbog toga da opravdamo naš kvalitet i priznanja što zbog mnogbrojne publike koja želi nanovo da nas opet čuje.
Nije slučajno da smo najbolji i najpoželjniji trubački osrkestar u Srbiji i regionu pa i u Evropi. Dugi niz godina pokušavamo da budemo bolji iz godine u godinu, do savršenstva smo doveli zvukove koje volite da čujete često od nas. Znamo najveći repertoar pesama. Uvek smo spremni za dobar provod ma gde bio i u bilo koje vreme.

Naša verna publika to zna da ceni i nagradi kao do sada navećim nagradama. Jedne od mnogobrojnih nagrada je najpopularniji trubački sastav i orkestar koji broji najviše publike kada nastupa.
Osim na velikim takmičenjima i skupovima, uvek smo tu za vas, kada najradosniji praznik treba proslaviti, za vaša slavlja, godišnjice, nacionalne i državne praznike, rado smo pozvani i uvek izlazimo u susret da slavlje protekne najbolje moguće, jer sa nama je to moguće.

Zato i vi sada odmah kontaktirajte nas na jedan od brojeva, poželite svoj najbolji provod, izložite svoja očekivanja i budite sigurni da kao i sva ova publika pre vas, i vaši gosti ostaće u najvećem veselju. Celo mesto će znati da ste vi slavljenik i poželeti da budu deo spektakla koji ste priredili za vaše najmilije, porodicu i sve goste.

Ne brinite, imamo spremnih više ideja i načina kako da vašu proslavu učinimo jedinstvenom, sa dugogodišnjim iskustvom garantujemo nezaboravan provod, vi izaberite mesto, na otvorenom ili klub, restoran, kada nastupamo, u kom trenutku i kako bi želeli da sve izgleda, nama prepustite ostalo.

Imamo mnogo iskustva i naši profesionalni trubači će iz svojih truba ispuštati samo najbolje pesme na način kakav još niste doživeli. Vreme je da osetite tu rados sa najboljim trubama Srbije i Markom Danićem.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube