062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za Srpsku Novu Godinu

Srpska nova godina se slavi u noći između 13 i 14 januara i oduvek je predstavljala tradiciju i nacionalni identitet Srba ma gde oni bili.

Doček Srpske Nove Godine je prava prilika da se pozovu trubači.

Novogodišnja noć i proslava Srpske nove godine uz trubače Balkanika je događaj kome se svi raduju. Nova Godina po starom kalendaru se u noći između 13 i 14 januara slavi u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji ali i u pravoslavnim delovima Hrvatske, Rusiji, Belorusiji, Jermeniji, Moldaviji i drugim državama.

Po narodnim običajima za Novu Godinu Srbi su se u davnim vremenima okupljali i igrali narodne igre. Zato je proslava Srpske Nove Godine prava prilika da se pozovu najbolji trubači za Novu Godinu.

Naš trubački orkestar će najboljom muzikom upotpuniti srećne trenutke radosti i veselja. Najbolji trubači Srbije, orkestar Balkanika svira pesme koje vi najviše volite – izvorna srpska kola, stare pesme, starogradske pesme, hitove narodne muzike i sve što volite. Pozovite najbolji trubački orkestar za doček i proslavu Srpske Nove Godine i uživajte u najlepšoj novogodišnjoj noći.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube