062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za natupe na koncertima estradnih umetnika

Ukoliko planirate da pravite koncert i potrebni su vam trubači koji će nastupati u određenim delovima koncerta i svirati određene pesme po vašoj želji i po vašem izboru.

Trubači na koncertu

Trubači za koncerte estradnih ličnosti

Ako kao estradna ličnost želite da trubači budu pratnja vašem nastupu, najbolji izbor jesu upravo trubači Marka Danića. Imamo osvojene nagrade na festivalu u Guči, nastupe na televiziji u rijalitiju Parovi, emisiji Žikina šarenica, dovoljan su razlog da nas pozovete, da nam se javite i da se sa nama dogovorite o nastupu na vašem koncertu.

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Veliki ili mali koncerti

Bilo da se radi o većem ili manjem koncertu, uz trubače je uvek zabavnije.Trubači sviraju muziku koju vi želite, prate vas u vašem nastupu i čine da zadovoljstvo vaše publike bude još veće. Ljudi su oduvek voleli trubače i trubači su sinonim za svako veselje. Upravo zato trubači na vašem koncertu su najbolji način da i vi uživate u svakom trenutku vašeg koncerta jer uz trubače i uz trubače muziku veselje se brzo širi.

Trubači u Parovima uživo

Kad je potrebno da se atmosfera na koncertu podigne, najbolji orkestar jeste orkestar Marka Danića, iskusni trubački orkestar koji će vama i publici pričiniti pravo zadovoljstvo.

Pozovite nas radi dogovora o nastupu našeg trubačkog orkestra na koncertu.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube