062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za doček Nove Godine

Kako se bliži Nova Godina, tako dolazi i vreme priprema za slavlje. Trenutak kada se ispraća stara i dočekuje nova godina, dan kada se u svim krajevima sveta ljudi vesele i raduju.

Svaki narod na svoj način voli da dočeka Novu Godinu a može se slobodno reći da se u Srbiji i Balkanu Nova Godina tradicionalno proslavlja uz trubače.

Trubači za Novu Godinu, najbolji orkestar će zahvaljujući svom velikom iskustvu ulepšati vaše Novogodišnje slavlje.

Bilo šta da tražite da odsviramo, oduševićete se znanjem i kvalitetom pesama i kola koje sviraju majstori trube, proslavljeni orkestar, Prva truba Guče. Možete napraviti spisak pesama koje će naš orkestar već sa vrata da zasvira. Najbolje pesme i hitovi su ono što možete da očekujete od našeg orkestra za doček Nove Godine.

Kao najbolji orkestar možemo da se pohvalimo čestim nastupima na koncertima poznatih estradnih umetnika, koji znaju da prepoznaju kvalitetan zvuk trube. Sa nama uvek nastaje pravo veselje. Nastupali smo u rijalitiju Parovi i pred milionima TV gledalaca u programu uživo, razveseli li ukućane i pričinili zadovoljstvo o kome se dugo pričalo.

Tačno u ponoć ulaze trubači

Čarobni zvuci koji izlaze iz naših truba, pokreću ljude na veselje. Već uz prve tonove trube, atmosfera se podiže do vrhunca. Zadovoljstvo počinje da se širi. Bilo da se radi klubu sa par stotina gostiju ili restoranu, orkestar najboljih umetnika trube Balkanika je tu da ulepša Novogodišnje veselje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube