062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači za dobro raspoloženje

Ko god duže vreme živi u inostranstvu, daleko je od svojih prijatelja, domovine, svoje rodbine. Svakog čoveka koji živi daleko od svog zavičaja ponekad uhvati neka seta, počne mu nedostajati domovina i javi se onaj osećaj da bi samo jedan dan u rodnoj zemlji značio puno. Bez obzira na bolji život i bolji posao mnogi požele da se makar na kratko vrate u rodni kraj.

Međutim često zbog poslovnih i drugih obaveza ljudi nisu mogućnosti da dođu u svoju domovinu, da se vide sa svojim rođacima, prijateljima, da ideu na svadbe, proslave povodom rođenja dece, krštenja, venčanja i mnogih druge.

Zato kada osećate potrebu za svojom domovinom, najbolji način je da zvuke zavičaja približite sebi. Trubači Balkanika su spremni da vas oraspolože zvucima trube, izvornim narodnim pesmama, kolima i hitovima trubačke muzike.

Trubački orkestar Balkanika svira na veseljima, proslavama, rođendanima i slavljima i spremni da vama učinimo zadovoljstvo i da za vas sviramo najlepše pesme i hitove narodne i zabavne muzike.

Okupite prijatelje koji žive u blizini vašeg grada, organizujte zakusku i uz jelo i piće, svi zajedno veselite se uz zvuke rodnog kraja, zvuke trube i trubačke muzike. Veselite se i ulepšajte svoje trenutke boravka u inostranstvu.

Veselje uz trubačku muziku, pesmu i svirku, daće vam povoda za dobro raspoloženje i učiniti da vreme do ponovne posete domovine brže prođe.

Pozovite naš trubački orkestar za veselje putem Vibera ili WhatsApp-a i uživajte uz zvuke rodnog kraja.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube