062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Veliko Gradište – Najbolji orkestar

Trubači Veliko Gradište na svim vašim slavljima imaju glavni cilj da veselje bude događaj o kome se priča. Bilo da se radi o velikom ili malom veselju na koje ste pozvali svoje prijatelje, komšije ili poslovnom veselju uz naš orkestar vrhunskih majstora trube uživaćete u svakom trenutku veselja. Naš trubački orkestar sa velikim zadovoljstvom ispuniće svaku vašu muzičku želju. Bilo da želite da sviramo izvornu muziku, tradicionalnu, starogradsku, narodnu ili pak novije pesme, estradne hitove, pop i rok muziku kao i strane pesme.

Orkestar vrhunskih majstora na trubi svira sve što želite i to upravo po redosledu pesama koji ste vi odabrali.

Vrhunski izgled orkestra

Možemo vam reći da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja u pogledu izgleda orkestra jer od nas možete zahtevati da dođemo odeveni u elegantnu odeću, ali takođe i u narodnu nošnju ili svakodnevne uniforme koje podrazumevaju jednaka ležerna odela za ceo orkestar.

Elegantni trubači

Svečani izgled trubačkog orkestra Marka Danića doprinosi lepoti vašeg slavlja.

Od nas možete očekivati da će svi na vašem slavlju uživati uz najbolje pesme i najbolja kola.

Hitovi popularni domaćih narodnih i zabavnih pesama uvek su na repertoaru trubačkog orkestra Marka Danića koji u Veliko Gradište dolaze da sviraju sve što domaćin i slavljenici požele.

Kad god poželite da na vaše slavlje dođe iskusan trubački orkestar pozivom našeg broja telefona osiguraćete da vaši gosti i vi uživate u svim trenucima slavlja uz majstore trubačke muzike.

Trubači za tortu Veliko Gradište

Trubači Veliko Gradište su tu kad se torta iznosi pred goste. Tom prilikom na našim zlatnim trubama užibaćete uz hitove, zvuke narodne muzike, po vašem izboru odabrane sa našeg velikog repertoara trubačkih pesama.

U svim važni trenucima vašeg slavlja naš orkestar spreman je da vama i vašim gostima priredi odlično slavlje.

Dolazimo kada se svatovi okupljaju kod mladoženjine kuće, pratimo mladence kada se ide po mladu, sviramo kod mladine kuće, kada se mlada izvodi i nastupam na platou ispred opštine i crkve ili manastira nakon venčanja.

Pozovite nas jer od orkestra pobednika festivala u Guči možete očekivati samo najbolje.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube