062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Valjevo za venčanja i svadbe

Uz trubači Valjevo se najlepše slavi i garantovano će svaka vaša proslava biti zapamćena po najboljem veselju uz najlepšu trubačku muziku i hitove narodne i zabavne muzike kao i popularna kola.

Kada je potrebno organizovati proslavu srećnog događaja, proslavu punoletstva, veridbe, venčanje ili godišnjicu braka, orkestar Balkanika je spreman da vama i vašim gostima ulepša svaki trenutak veselja. Uz trubače sve lepše slavi i veselje postaje događaj o kome se priča.

Trubači Valjevo veselje dovode do vrhunca

Zato je najbolji način da se slavlje dovede do vrhunca pozvati iskusan orkestar koji je dokazano najbolji, koji je osvojio mnogobrojne vredne nagrade i poznat he u celoj srbiji kao i u zemljama okruženja.

Uz našu trubačku muziku najbolje se slavi jer naš orkestar ima više od 20 godina iskustva na mnogim proslavama širom Srbije i zemalja u okruženju Bosni, Sloveniji, Hrvatskoj, kao i u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj.

Orkestar Balkanika je za 20 godina postojanja nastupao na hiljadama proslava i kvalitetnom trubački muzikom razveselio sve prisutne. Uz najbolju trubačku muziku uživanju nema kraja jer orkestar trubača u Valjevo stiže da svira sve vrste pesama od domaće do strane muzike, starih pesama i najnovijih hitova. Sviramo popularna srpska kola, džez muziku i hitove sa estrade. Sva muzika je na repertoaru našeg orkestra a vi i vaši gosti ćete garantovano biti zadovoljni i uživati u vrhunskoj zabavi uz trubače.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube