062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Valjevo za nezaboravan provod

Na svim vrstama vašeg slavlja najboljinizbor su trubači Valjevo. Naš orkestar, najpopularniji u Srbiji, zovu svi koji žele da se gosti na veselju najbolje provedu.

Gosti se vesele uz trubače orkestra Balkanika

Mnogobrojne nagrade na festivalima trubača, prvo mesto na festivalu u Guči su dokazi da su trubači Srbije najbolji izbor za vaše slavlje. Najpoznatiji estradni umetnici zovu nas da gostujemo na koncertima jer znaju da su trubači Valjevo vrhunski izbor. Svi za nas znaju, svi nas vole a oni koji nas nisu slušali uživo, videli su nas na televizijama. Nastupom sa najpoznatijim muzičarima na televizijama postali smo omiljeni kod fanova jer svako voli da njegovog omiljenog muzičara na sceni prate trubači.

Dobijali smo pehare i priznanja, mnoge nagrade a to je samo jedan deo lepote našeg posla. Najvažnije od svih priznanja je kad nas vi pozovete na svoja slavlja jer znate da smo najbolji izbor.

Naš orkestar je poznat u celoj Evropi. Svi žele da se raduju, da se vesele, uživaju dobroj muzici a trubački orkestar Marka Danića svira najbolje pesme za veselja više od 20 godina. Na svakoj proslavi u Valjevu, sviramo na svadbama veridbama i drugim srećnim događajima. Dočekujemo goste kod mladoženjine kuće, pratimo mladence na venčanje, sviramo kod opštine. U bilo kom trenutku, trubači Valjevo će doći da sviraju kvalitetnu najbolju muziku za vas.

Gosti hoće da se raduju uz trubači Valjevo

Naš trubački orkestar dolazi po vašem zahtevu na svaku vrstu veselja. Svirajući najbolje pesme srpske domaće muzike, hitove narodne i zabavne muzike, najpopularnije strane pesme udovoljićemo ukusu svakog vašeg gosta na slavlju.

Birajte pesme i kola sa našeg velikog repertoara

Trubači Valjevo sviraju sve vrstu muzike. Svaku pesmu, bilo domaću ili stranu sviramo sa najvećim žarom. Samo nam recite kojim redom želite koju pesmu da sviramo a mi ćemo najvećim hitovima razveseliti sve goste na vašem veselju.

Pozovite nas da i na vašem veselju dokažemo da smo najbolji. Pozovite naš orkestar, javite nam se putem telefona ili Vibera a mi ćemo u tačno dogovoreno vreme doći na vaše slavlje. Uživaćete uz najbolji trubački orkestar na vašoj proslavi.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube