062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Valjevo odličan izbor sva veselje

Kada pravite slavlje i veselje za vaše goste i prijatelje, kada organizujete srećan i radostan događaj budite sigurni da će uz majstore trube, orkestar Balkanika, vaše veselje biti događaj o kome će se pričati.

Pozovite odmah 065/659-45-08
Uz kvalitet trubačke muzike i orkestar koji je dobio mnogobrojne nagrade na festivalima širom Srbije možete biti sigurni da će slavlje na vašem srećnom i radosnom danu biti ovekovečeno za dugi niz godina. O vašem veselju će se pričati i sa radošću deliti fotografije a gosti uživati u odličnom izboru pesma i kola koje smo pripremili za vas.

Trubači Valjevo rado posećuju

Kvalitet naše muzike poznat je celom Valjevu i svako će vam reći da su trubači Balkanika izvrstan orkestar koji uvek osvaja sve najbolje nagrade. Za vas smo pripremili liste pesama za veselja koja sviramo po vašoj želji i po redosledu koji vam odgovara. Sa našim orkestrom se uvek možete lako dogovoriti o tome kada i koju pesmu želite da se svira jer su trubači u Srbiji nezaobilazni element svakog slavlja.

Kada začujemo zvuk trube, kad ugledamo trubače koje prolaze ulicom, svi znamo da se dešava neko veselje. Truba je instrument koji je osvojio srca svih ljudi u Srbiji ali i inostranstvu a pozivi našem orkestru na slavlja u sve države Evrope dokaz je koliko je truba široko rasprostranjena.

Naš orkestar tokom cele godine svira u Valjevu u trenucima veselja kad god poželite. Trubači Valjevo su sa vama prilikom proslavljanja rođenja deteta, proslave krštenja.

Trubači Valjevo najavljuju tortu

Uz trubače i vatromet se iznosi svadbena torta, proslavlja punoletstvo. Gosti na slavi takođe vole da se razvesele uz zvuke trubača i najbolje emocije su tu uvek kada se začuje zvuk dobre trube. A zvuci naših truba poznati su i sa televizija i sa nastupa na festivalima. Festival u Guči nagradio nas je prvom nagradom a reditelji nas pozivaju da sviramo u njihovom filmovima.

Najtalentovaniji orkestar trubača je spreman da vrhunskom muzikom obeleži svaki vaš važan događaj. Muzika nas okuplja i povezuje, muzika je umetnost ali i više od toga. Muzika je način života a uz trubače i trubačku pesmu veseli se i slavi tokom dugog niza godina na ovim prostorima. Zato nas pozovite jer će na vašem slavlju biti trubači o kojima se priča.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube