062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Užice za venčanja, svadbe, proslave

Postoje momenti u našim životima kada nam se bliže proslave. Takvi dani mogu biti od naših rođendana, godišnjica, krštenja ili slave. Dođu i dani novogodišnjih praznika, i sve oči budu uprte u nas jer se očekuje da sada mi napravimo dobru žurku i pokažemo se kao pravi prijatelj, brat, sestra, roditelj, kum ili komšija.

Trubači za svadbe i veselja

Ne dozvolite da olako propustite šansu da budete najbolji. Ne prihvatajte ništa manje od najboljeg mogućeg provoda a trubači Užice će učiniti sve da Vam omoguće najbolje proslave. Ovakve žurke, svadbe i druga slavlja mnogi bi voleli da imaju, ali samo sa najboljim trubačima to možete da ostvarite i to sa sigurnošću da tvrdite.

Naš trubački orkestar nastao je pre mnogo godina. Svaku pesmu smo sa pažnjom i detaljima izneli uvek i na svakom mestu bez obzira da li je prva ili jedna u nizu. Zato smo često nagrađivani, penjali se na najviša postolja, slavili sa VIP ličnostima, uveseljavali publiku i gledaoce „Žikine šarenice“, naši nastupi u rijaliti programima se repriziraju, cela Guča znala je kada najbolja truba Srbije Marko Danić nastupa, jer tada najviše posetilaca je upravo ispred naših zlatnih truba.

Trubači za najradosniji dan

Ali sada je momenat kada vi treba da odlučite želite li da osrednje provedete svoj najradosniji dan ili da vas pamte kao najbolje slavljenike. Svi se uvek odluče za najbolje. Danas je to lako, jer potrebno je samo da pozovete najbolje trubače, i dalji tok slavlja uvek ide uzlaznom putanjom, snažno i sa garancijom ka najboljem.

Tako je bilo svih godina, tako je i danas. Zato iskoristite priliku i već danas možete zaokružiti svoj dan kao najbolji provod koji se od vas očekuje. Kao jedinstven događaj za kojim će mnogi koji nisu sa vama bili žaliti i poželeti da ponovo proslavite kako bi svi uživali u najboljim pesmama i najboljim trubama na ovim prostorima.

Trubači Užice uživo

Najbolji trubači umeju da svaku pesmu ožive, da prepoznate svoje omiljene kako prodorno se prenose do svih vaših gostiju, to zadovoljstvo koje ćete imati kada svi vaši voljeni, cela familija, svi gosti ustanu u vašu čast, podignu čašu u vaše slavlje i sa vama podele najlepše trenutke koji ostaju večno pamćeni. Takav provod zaslužujete, jer vi ste najbolji kada su sa vama najbolje trube Srbije.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube