062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Užice najbolje za proslave

Neka slavlja budu lepa u prirodnom okruženju, kada vetar nosi radost i raspoloženje. Mnoga okupljanja i proslave protekle su pored zatvorenih prostora i u velelepnim baštama, parkovima, vrtovima. Svi se sećamo neodoljivih scena u filmovima i predivnim venčanjima u prirodnom okruženju. Ali toj slici nedostaje muzika, neka melodija koja osim što konstantno drži radost na vrhuncu, vetar nosi tonove sreće i zadovoljstva.
Trubači Užice to svakako umeju najbolje, a ako su najbolji trubači, prodoran zvuk truba takvu proslavu nosi daleko, i svi tada znaju da vi slavite. A mi jesmo najbolji treubači, ne samo u Srbiji nego i šire.

Pobednici Guče stižu kod Vas u Užice

Mnogi koji su nas pratili tokom svih ovih godina mogu da posvedoče kako su se provodili kada smo mi nastupali na saboru u Guči. Na svim drugim velikim takmičenjima i gostovanjima ovih predivnih limenih instrumenata, publika je još dugo posle naših nastupa uzvikivala na povratak, sve te nagrade osvajali smo iz ljubavi prema pesmi, iz strasti prema trubama, koje se od iskonskih vremena do danas koriste kao jedan od najveselijih, jalepših i najboljih instrumenata.

Imamo uvek spremne pesme za sve proslave. Naše veliko iskustvo tokom svih godina naših nastupa i prezadovoljnih slavljenika, dovelo nas je do fantastičnih pesama koje volite, za svaku proslavu, za svaki momenat, a uz vaše predloge, lako možemo da napravimo baš vaše slavlje kao jedinstveno i neponovljivo.

Svirali smo sa najvećim zvezdama estrade

Tokom naše karijere duge više od dvadeset godina, mnoge muzičke grupe i pevače naše i estrade iz regiona smo pratili po turnejama. Zovu nas redovno u sve najgledanije muzičke i emisije zabavnog karaktera. Kada naš orkestar truba počne, svi u publici oduševljeno reaguju.

Zašto ne bi ste i vi kao velika muzička imena, kao pevači vaših omiljenih pesama bili deo takvih proslava, tog zadovoljstva? I ne samo vi, učinite vašim dragim osobama nezaboravne trenutke, neka svi gosti, kumovi, svatovi, znaju da se danas slavi nešto veliko i posebno.

Mora uvek tako proći, posebno i glamurozno, za pamćenje, a jedinstveno i najbolje možete samo postići kada su sa vama višestruki pobednici najvećih sabora trubača, i ujedno najbolje trube Srbije. Kontaktirajte nas, zaokružite svoj dan kada želite proslavu, i najbolji provod može da počne.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube