062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Umag najbolji u Hrvatskoj

Trubači Umag uvek su tu da na svim vrstama vaših slavlja zasijaju zlatne trube majstora trubačke muzike Marka Danića, orkestra koji je uvek spreman za sve vrste veselja. Mi smo spremni su da svoje znanje i svoj kvalitet iskoriste kako bi vama i vašim prijateljima ulepšali sve trenutke slavlja.

Najbolji trubači Hrvatske

Kada se pravi veselje, svi znaju da se sprema odličan provod i uz majstore trube koje preporučuju svi koji su prisustvovali našim slavljima, nastupima kao i oni koji su vidjeli naše nastupe na televizijama i festivalima.

Dobar ritam daje podršku trubačima

Poznati smo orkestar koji svi rado preporučuju i cene jer je uz našu muziku najbolje slavlje.

Koliko je naših nastupa poznato je u celoj Evropi i zato nas često pozivaju u mnogobrojne evropske gradove u Cirih, Beč, Minhen, Berlin kao i po celom Balkanu jer se zna da su majstori trube, pobednici festivala u Guči odličan izbor za svaku proslavu.

Bilo da pravite veliko ili malo slavlje trubači Umag tu su da ispune svaku vašu želju i na vašem slavlju podignu atmosferu do najvišeg nivoa.

Kvalitet našeg nastupa je garancija da ćete uživati u odličnom slavlju uz najbolji provod i orkestar o kome se priča i govori.

Svi članovi našeg orkestra su majstori na svom instrumentu i zato su uvek spremni i sposobni da sviraju sve pesme od onih najstarijih izvornih pa do najnovijih pesama i najvećih hitova.

Uz našu muziku koja obuhvata od izvorne pa do najmodernije muzike biće svaki gost na vašem veselju zadovoljan naši nastupom.
To govore i mnogi koji su nas pozivali na sva svoja slavlja da su im gosti čestitali na izboru trubača, na izboru orkestra koji je umeo da odsvira svaku pesmu i svako kolo.

Najbolji trubači Umag

Naši nastupi poznati su i preko televizija jer smo nastupali na mnogim emisijama i popularnim programima.

Trubači Marka Danića najavljuju iznošenje torte pred goste

Uz listu pesama koje ste vi odredili zagrevaju atmosferu na vašem slavlju do usijanja. Bilo da pravite veridbu, proslavu punoletstva, veselje povodom nekog drugog događaja, trubači Umag tu su da vrhunskim nastupom oraspolože sve prisutne.

Za najbolju muziku zaslužni su najbolji trubači a vi nam se javite putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a, pošaljite nam poruku i mi ćemo odmah odgovoriti na svako vaše pitanje.

Uživajte u kvalitetnoj muzici najboljeg trubačkog orkestra i preporučite nas prijateljima i familiji.

Na samo 10 km od slovenačke granice Umag je grad kojim osvaja svojim šarmom, raznolikosti i bogatstvom mediterana.

U davnoj prošlosti u doba Rima, grad je nastao kao rimska plemićka letnja rezidencija pa je raskoš i glamur tih vremena ostao prepoznatljiv i u današnje vreme.

Umag je grad u kome su sačuvane stare građevine gradskog jezgra delovi zidine, kula i građevine iz kasnijeg razdoblja renesanse, baroka, zgrade, crkve i mnoge druge.

Dok uživate u Umagu i pravite svoje slavlje možete biti sigurni da će te pozivom orkestra Marka Danića svojom gostima prirediti odličan provod.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube