062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Subotica najbolji izbor za svako slavlje

Uvek kada u Subotici pravite slavlja i veselja, svadbe, venčanja, veridbe, krštenja ili slavite zbog rođenja deteta, pozovite najbolji orkestar trubači Balkanika.

Zašto ne bi ste sebi olakšali izbor i pozvali trubače koji su već osvajali mnogobrojne nagrade i koji se mogu pobedom – prva truba Guče.

Naš orkestar svi uvek pozivaju, preporučuju svojim prijateljima i rodbini jer znaju da sviramo najbolje i najlepše. Svi koji su nas pozvali na svoje veselje mogu potvrditi da ćete izborom našeg orkestra ulepšati svaki trenutak vašeg slavlja u Subotici.

Teško se veselja mogu zamisliti bez trubača. Bilo da u pitanju svadba, proslava rođenje deteta ili neko drugo slavlje bez trubača nema pravog veselja. Vaši gosti u Subotici jedva čekaju da začuju čarobne zvuke najboljih truba Srbije. Pričinite svojim gostima pravo zadovoljstvo pozivanjem našeg orkestra, orkestra koji je osvojio mnogobrojne nagrade i priznanja na festivalima, koji nastupa na slavljima kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji…

Dobar glas se o nama pročuo pa nastupamo na svadbama i drugim veseljima i u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj jer svi cene naš orkestar.

Svi nas hvale zato što su sigurni da je Balkanika najbolji orkestar za svaku vrstu veselja. Bez obzira da li pravite veselje u proleće, leto, jesen ili zimu trubači će u Subotici na veselju napraviti pravi spektakl. Uz najbolje trubače kakvi se samo poželeti mogu garantujemo vam provod i savršeno slavlje uz naš orkestar.

Orkestar za veselja trubači Subotica će podići atmosferu na vašem slavlju. Naš orkestar postoji više od 20 godina, ima velikog iskustva i garantuje najbolje slavlje kako možete poželeti.

Svi će Vam potvrditi da smo mi rado viđeni orkestar.

Nastup trubača Balkanika u rijalitiju Parovi

Vrhunskom trubačkom muzikom ulepšali smk atmosferu u rijalitiju i svirali pred milionima TV gledalaca.

Trubači za tortu Subotica

Svi se vesele i svi raduju kada trubači Subotica najavljuju iznošenje torte pred goste. Ovaj trenutak treba posebno naglasiti kao vrhunac svakog slavlja, kao vreme kada se gosti najviše vesele. Trubači će svojim odličnim nastupom najaviti svečani trenutak kada se torta iznosi se pred goste pozovite i podići slavljeničku atmosferu. Pozovite nas i uživajte jer smo mi najbolji.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube