062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Sremska Mitrovica ekstra povoljno

Trubači Sremska Mitrovica svoj vrhunski kvalitet u sviranju trubačkih pesama i kola pokazuju na vašim slavljima i veseljima.

Orkestar najbolji trubači

Bilo koji povod da je u pitanju uz prisustvo našeg trubačkog orkestra pod vođstvom Marka Danića, svako vaše veselje biće događaj na kome će se gosti radovati do zore. Uz naš nastup sve će proći u najboljem redu, odličnom raspoloženju i prepričavaće se dugo dugo godina.

Vaši gosti na slavlju u Sremskoj Mitrovici očekuju dobru muziku i vrhunsku atmosferu a najbolji način je da se to postigne uz trubače. Zato što je truba bila i ostala najvažniji instrument koji se svira na svim vrstama slavlja širom Srbije a pobednički orkestar Guče spreman je da nastupi sa najboljom muzikom i prenese atmosferu koja vlada u Guči.

U Srbiji kao i u zemljama okruženja, uz trubače se najbolje veseli a Srbija je bila i ostala centar trubačke muzike.

Da Srbija bude centar veselja najviše su doprineli trubači sa Juga Srbije.

Nagrađivani trubači Sremska Mitrovica

Naš orkestar koji je osvojio mnogobrojne vredne nagrade i gostovao na mnogim manifestacijama i takmičenjima je spreman da na vašem slavlju zablista najboljim pesmama i najboljim kolima.

Sve što je potrebno jeste da nam se javite jer ćete na vašem slavlju u Sremskoj Mitrovici uz najbolje trubače Srbije imati vrhunski provod.

Vaši će gosti na veselju snimati i fotografisati provod zvanica okupljenih oko trubača i deliti snimke na društvenim mrežama.

Ekstra povoljno trubači za sva vaša slavlja

Uz vaš poziv dolazimo u tačno dogovoreno vreme i spremni smo da kako vama tako i vašim gostima najlepšim nastupom upriličimo vrhunsko veselje.

Naš orkestar sastavljen je od 10 majstora trube i dolazi na sve vrste slavlja kao što su krštenja, venčanja, punoletstva, veridbe i mnoge druge vrste veselja.

Trubači Sremska Mitrovica sviraju na svadbama, punoletstvima kao i mnogim drugim slavljima.

Svi očekuju vrhunsku zabavu, vrhunsko slavlje a majstori trube pod vođstvom Marka Danića će svaki dogovor da ispune, uvek će da vama i vašim prijateljima ulepšati sve trenutke slavlja.

Pozovite nas putem Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte uz vrhunske majstore trube.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube