062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači spremni da nastupaju na Vašoj proslavi

Svakoga dana u godini trubači Balkanika su spremni da dođu na vaš svečani radosni događaj i najlepšom trubačkom muzikom ulepšaju veselje.

Trubači Balkanika sviraju na svadbi

Kada poželite da se uživo začuju nejlepše pesme, stara izvorna i starogradska muzika, kada je potrebno da se gosti razvesele, da uživaju, da se raduju uz trubačku muziki, tada je pravi trenutak da se pozovu trubači a najbolji trubači na Balkanu jesu orkestar Balkanika. Orkestar je osnovan pre godina i svoje iskustvo stekli smo na brojnim veseljima širom Srbije, Balkana i Evrope.Najbolje pesme svirane na trubi čine sve srećnim i radosnim.

Trubači za proslave, veselja rođendane i sva ostala slavlja i sretne događaje su Vama na usluzi. Možete da nas pozovete kada god poželite, u bilo kom trenutku i orkestar najboljih trubača će učiniti sve da se vaši gosti i vi provedete najbolje uz vrhunsku trubačku muziku. Naš iskusni trubački orkestar koji broji 10 članova će svojim velikim repertoarom zadovoljiti svačiji ukus. Svako ko je jednom čuo trubače Balkanika kako sviraju, uvek nas je pozvao ponovo na svoje veselja a takođe i preporučivao prijateljima i rodbini jer svaku pesmu sviramo savršeno.

Orkestar Balkanika je osvojio mnoge nagrade. Od najpoznatijih nagrada tu je pobeda na festivalu Dragačevska truba u Guči.

U bilo kom gradu da kažete znaš svi će vam samo pohvalno pričati jer su skoro svi već do sada čuli i videli kako zvuče trubači Balkanika. Sviramo svu vrstu muzike, od starih izvornih pesama do najnovijih i najmodernijih hitova, folk muzike. Sviramo starogradsku izvornu domaću kao i zabavnu muziku. Naš orkestar ume da svira najbolje a to dokazuje i naš repertoar koji broji preko 2.000 pesama i kola a uvek se dodaju i novokomponovane pesme.

Orkestar Balkanika dolazi u Vaš grad, mesto, opštinu svuda u Srbiji kao i zemlje okruženja, gde god želite samo nam se javite i recite vreme i mesto.

Mi ćemo rado prihvatiti poziv i dođi da na vašem veselju sviramo najbolje i najlepše. Pozovite nas putem WhatsApp poruke, telefona ili Vibera, pošaljite nam sms i lako ćemo se dogovoriti. Uvek ispoštujemo svaki termin, svakog domaćina. Zato nam se javite da bi ste vi i vaši gosti uživali u najlepšem veselju uz trubačku muziku.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube