062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Sombor za svadbe, krštenja i ostala veselja

Svako od nas ponekad poželi da baš njegova proslava bude bolja od drugih. Nije uvek u pitanju takmičenje ko će bolje, takva želja se jednostavno javi kada svako od nas hoćže da što bolje učini i priredi svojim najbližima, svojoj porodici, prijateljima i da kao pravi slavljenik se pokaže.

Postoji mnogo načina za to, da vaša proslava ne samo bude bolja od drugih, nego najbolja. Ako sa vama na taj dan imate bezrezervnu podršku našeg orkestra jer trubači Sombor su najbolji trubači, nema briga, proslava svakako će biti samo najbolja. Takva kakvu vaši gosti još nisu doživeli.

Trubači Sombor nagrade

Marko Danić je najbolji trubač, muzikom se bavi od malih nogu i više od dvadeset godina usavršava i svojom trubom pleni srca svih koji ga slušaju. Zbog svoje predanosti prema pesmi i slavlju, Marko je nagrađivan mnogo puta, njegove izvedbe nezaboravnih tradicionalnih pesama ostavljali su iza sebe sve druge trubače.
Kroz godine, Marko Danić okupio je oko sebe takođe najbolje trubače, i kao orkestar nastupali su na svim poznatim takmičenjima i odnosili prestižne i jedinstvene nagrade.

Nastupanja na televiziji

Njihov trud čuo se na mnogim televizijskim emisijama, u špicama, sa velikim imenima pevačkim naše i estrade u regionu učestvovali su u nezaboravnim turnejama po celoj Evropi.
Ali najlepši provodi su svakako bili kod slavljenika koji žele da se pokažu kao najbolji, domaćini koji za svoje najmilije, za sve goste žele da se najbolje provedu i zapamte ko je slavio toga dana i kako je najbolji provod bio baš kod njih.

Mnogi znaju da najbolje momente mogu ostvariti samo sa najboljima, kakav je Marko Danić i njegov orkestar trubača koji je najbolji u Srbiji. Takve svadbe ne viđaju se često, toliko radosti na rođenju deteta, taj ponos roditelja kada obeležavaju 18-i rođendan svoje dece, velika slavlja, nacionalni praznici, nove godine, slave, uspesi u karijeri, uvek kada želite najbolje trubače u Somboru, nezaobilazan je Marko sa svojim najboljim trubačkim orkestrom.

Kontaktirajte najbolje orkestar trubača

Zbog domaćina i slavljenika i svih koji bi da iznenade svoje drage osobe, prijatelje i kumove, imamo gotove liste pesama, pažljivo birane za svaki povod za svako slavlje. Pozovite i uverite se u profesionalnost najboljih trubača u Srbiji.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube