062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Sombor orkestar sa najvećim repertoarom pesama i kola

Predugo smo tražili najbolje, nisu uvek svi dani za proslave. Nekima od nas se dešava da im najlepši trenuci prolaze tek tako. Danas ne mora tako da bude jer imamo mnoštvo muzičara, repertoare da samo izaberemo, ali opet, malo je onih koji znaju najbolje. Bez greške, najbolji su uvek trubači Sombor i orkestri koji znaju kako da naprave najbolje proslave, a najbolji među njima su svakako Marko Danić i njegov nagrađivani trubački sastav.

Trubači Sombor odlično sviraju svu muziku

Od pojave trube do danas, mnogi su pokušavali i dobro su svirali, naš svadbeni trubački orkestar je postao najbolji jer mi sviramo i znamo sve pesme. Uvek smo pratili trendove, svaku proslavu koja vam je bitna, svaki novi hit i ne samo to, tokom godina smo razvili najbolje liste numera, melodija i najlepših pesama shodno proslavi koju želite da slavite sa svojim gostima.

Ako želite u Somboru samo da uznenadite dragu osobu, ili da kao ponosan kum povedete svatove, da glasno i najveselije slavite dan svoga rođenja, dan veridbe, venčanja, proslavite svoje diplome, jedinstvene događaje u vašim i životima vaših bližnjih.

Iskustva svakog od nas govore mnogo, a naša iskustva su mnogobrojna, osim po broju događaja koje smo sa vama slavili, odnošenje najboljih i najvrednijih nagrada, ta čast pripadala je nama, i kao kompletan sastav trubača i kao najbolje trube godinama.

Trubači koje sci preporučuju

Nas su preporučivali najbolji pevači naše estrade, od gostovanja najpopularnijih i najgledanijih emisija. Rijaliti programi su dostizali rekorde gledanosti kada smo sa Markom Danićem uveseljavali sve učesnike. Najpoznatija pevačka imena naše i estrade u regionu su pozivale naš orkestar trubača da zajedno na njihovim turnejama po celoj Evropi pravimo najbolje nastupe, poput Severine i mnogih drugih.

Zašto ne biste osetili takva slavlja, samo za vas, vaša privatna žurka za odabrane goste ili glamurozno slavlje za koje će ceo grad čuti? Budite najbolji, danas to lako možete uz najbolje pesme i najbolje trubače Srbije.

Dovoljno je da nas kontaktirate na jedan od broja telefona, lako i brzo odaberite kada, na koji način, sa kojim pesmama i slavlje za pamćenje može početi. Zaokružite vaš datum crvenom bojom, to će biti dan najbooljeg provoda za vas i sve vaše goste jer najbolje trube Srbije su uz vas ovaj put.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube