062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Šabac orkestar vrhunskih majstora trube

Postoje momenti kada moramo donositi prave odluke, odnosno bar ćemo se potruditi da budu što ispravnije. Tako je u svakodnevnom životu, mada kad nastupe dani koji su nam bitni treba više pažnje posvetiti odlukama i detaljima. Neke od bitnijih odluka su koju muziku izabrati za svoje slavlje ili proslavu svojih najmilijih, drage osobe.

Najnoviji hitovi na proslavi

Uvek su nam pri ruci gotove pesme sa interneta, možemo pozvati poznanike koji po nekad nešto zasviraju ili pitati naše najbliže za preporuke. Međutim, upravo izbor muzike na naššim proslavama su najbitnije radnje koje možemo preduzeti. Ma kako da se potrudimo oko svega, ma koliko novca potrošili na naše jedinstvene događaje, ako muzika nije odgovarajuće, nedovoljna ili loša, sve može da propadne dok sa druge strane, osrednja organizacija, skromno okupljanje može lako da preraste u provod za pamćenje ako je upravo muzika kvalitetna.

Zbog toga smo mi tu, najbolji trubači u Srbiji. Naša cena je napovoljnija za trubači Šabac. Sa nama nemate više briga kakva će muzika biti, kakvo će biti raspoloženje, uvek ste sa nama na sigurnom, samo najbolji provod možete da očekujete. Najbolji trubači u Srbiji su spremni baš za vašu proslavu, sviramo sve pesme, zabavnu muziku, stranu, instrumentale, narodna kola, narodnu staru i noviju muziku. Mi umemo da podignemo raspoloženje u svakom momentu.

Trubači Šabac izbor za slavlje

Ma kakav povod za slavlje da imate, venčanje, slavu, veridbe, rođendane, sportske uspehe, godišnjice, diplome, profesionalne uspehe, dočeke i ispraćaje, najbolji trubači Srbije su uvek uz vas. Imamo dugogodišnje iskustvo a naš oorkestar najboljih truba u Srbiji koji je nagrađivan svake godine, učiniće vaše proslave jedinstvene i pune pozitivne energije da će večno ostati u vašim srcima.

Ostavite brige i probleme, olakšajte sebi odlukom da će za vas najbolje pesme izvoditi samo najbolji, rešite odmah najtežu i najbitniju odluku sa najboljim trubačima, i sve ostalo u organizovanju može lako da se spremi.

Rezervišite nastup trubačkog orkestra

Budite deo velikog broja zadovoljnih domaćina i slavljenika, ostavite najbolji utisak na svoje najmilije, drage goste. Neka vaše omiljene pesme krenu u tačno izabran momenat, sa unapred dogovorenim redosledom, ili se prepustite našem iskustvu i kao ponosan domaćin uživajte sa svojim dragim gostima. Danas već rezervišite najbolje trube Srbije za svoj dan, i sa nestrpljenjem čekajte da gosti počnu da dolaze, jer ste im obezbedili najbolji provod sa najboljim trubama Srbije.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube