062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Šabac – najbolji orkestar za proslave

Trubači Šabac sviraju na svim proslavama i veseljima. Na vašim srećnim događajima, punoletstvima, venčanjima, svadbama, slavljima u svim radosnim i srećnim trenucima kada se organizuju veselja, najveće slavlje je kada se pojave vrhunski trubači Šabac. Naš orkestar sastavljen od najboljih umetnika, pobednik festivala u Guči za vas je spremio repertoar od preko 2.000 pesama i kola.

Za vaše najdraže zvanice, za rodbinu i prijatelje sviramo uvek najbolje pesme i kola. U celoj Srbiji smo poznati kao orkestar koji je u stanju da za kratko vreme svojim nastupom podigne atmosferu na svakom u veselju.

Trubači Šabac za najlepša slavlja

Sviramo na svim srećnim događajima u Šapcu i svim mestima u okolini. Kad god želite da se vaši gosti vrhunski provedu, trubači Trubači Šabac su spremni da dođu na slavlje.

Pozovite orkestar prvaka Srbije u trubi, Marka Danića koji je sa svojim pobedničkim orkestrom festivala u Guči spreman da na vaše veselje dođe i veličanstvenim nastupom podigne raspoloženje.

Svima koji vole dobru muziku i veselje biće nezaboravno uz trubače Šabac. Narod voli dobro raspoloženja i raduje se proslavi a bez trubača nema pravog veselja.

Naš orkestar često možete videti na televizijama

Nastupamo sa najvećim zvezdama estrade, na televizijama kao i na mnogobrojnim festivalima i redovno osvajamo nagrade samo za vas da bi smo pokazali da smo najbolji.

Da bi smo vam ugodili, spremni smo da u tačno dogovoreno vreme dođemo na slavlje i vama i vašim gostima sviramo pesme i kola, najveće hitove domaće narodne i zabavne muzike.

Žikina šarenica na RTS

Slavlje je najveće uz trubače Marka Danića

Vrsni muzičari najboljeg trubačkog orkestra Srbije sviraju na vašem veselju Šapcu. Bilo u restoranu ili hotelu, na otvorenom ili u privatnom ambijentu, za svako slavlje za svako veselje, bilo veliko ili malo, orkestar trubači Šabac dolazi da najboljom muzikom ulepša vaše srećne trenutke.

Nastup trubača na vašem slavlju

Naš trubački orkestar vam uvek izlazi u susret i svojim nastupom želi da se uklopi u glavni zamisao vašeg veselja. Na slavlje dolazimo odeveni u elegantna odela a ako želite da vaša proslava bude narodnog tipa, trubači dolaze odeveni u srpsku narodnu nošnju.

Pozovite nas, recite šta želite a mi ćemo ispuniti sva vaša očekivanja. Uz nastup najboljeg orkestra trubača Srbije, bićete veoma zadovoljni a gosti će vam čestitati jer ste odabrali vrhunske trubače Šabac. Javite nam se putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a a mi ćemo u tačno dogovoreno vreme biti na vašem slavlju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube