062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači sa zadovoljstvom nastupaju a vašem slavlju

U svako doba godine, orkestar najboljih trubača Srbije sa najvećim zadovoljstvom nastupa na vašem slavlju.

Koji god povod da je u pitanju uvek možete biti sigurni da je naš orkestar najbolji izbor za svako vaše slavlje. Svi vole muziku, svi vole pesmu, igru, zabavu i veselje a uz nastup našeg orkestra slavlje će biti još veselije i za pamćenje.

Nastupi na koncertima i festivalima

Još u najranijem detinjstvu se prvi put upoznajemo sa muzikom. To je trenutak kada majka uspavljuje svoje dete. U našim životima najvažniji događaji uvek se dešavaju praćeni muzikom, uz pesmu, igru, uz kolo a na svako slavlje koje pravimo pozivaju se trubači. Najbolji trubači Balkana sviraju svaku vrstu muzike na vašem slavlju.

Nama je cilj da vi budete zadovoljni, da bi budete srećni i da vaši gosti uživaju svakom trenutku jer ste ih pozvali na slavlje sa željom da se najbolje provedu.

Estrada voli trubače

Naš orkestar će vrhunskim nastupom uz najlepšu trubačku muziku zadovoljiti ukusu svih gostiju gostiju jer znamo da sviramo sve pesme od onih izvornih do najnovijih i modernih hitova.

Najveći hitovi, najbolja muzika nalazi se na repertoaru trubača Balkanika, orkestra koji je osvojio mnogobrojne nagrade. Sa trubom se družimo više od 20 godina i naše iskustvo i kvalitet nas je dovelo do nagrada za najbolje trubače Srbije.

U svako mesto u Srbiji kao i u okolnim državama, gde god živite, dolazimo da sviramo najveće hitove, najlepše pesme trubačke muzike.

Uživanju u slavlju, svadbi, krštenju, punoletstvu i svim ostalim srećnim događajima nema kraja jer kad nastupaju trubači Balkanika tada će se svi veseliti do kasno u noć.

Ako želite da imate najbolju zabavu, da vaši gosti uživaju uz najbolja svadbena kola, uz zvuke rodnog kraja uz najveće i najpopularnije hitove, odaberite pesme koje volite, okruzite datum i pozovite orkestar Balkanika na slavlje.

Uvek smo tu za vas, raspoloženi da u svako doba godine nastupimo na vašem veselju. Sve što je potrebno jeste da nam se javite da najboljom muzikom ulepšamo vaše slavlje.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube