062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači sa najraznovrsnijim repetoarem pesama za veselja

Kako biste uživali u najboljoj muzici i orkestru o kome govore svi za vas smo pripremili odličan izbor pesama i kola. Bilo da pravite veliko ili malo slavlje slavlje, vaši gosti će biti izuzetno zadovoljni uz muziku koju smo pripremili za vas.

Repertoar trubačke muzike našeg orkestra ima sve pesme i kola od onih izvornih, najstarijih do najnovijih hitova sa estrade. Sviramo domaću muziku, starogradsku muziku, modernu zabavnu i pop, džez, stranu muziku kao i najnovije filmske hitove i valcere.

Trubači na koncertu

Naš orkestar može se pohvaliti nastupima na festivalu u Guči i osvojenim mnogobrojnim nagradama.

Nema slavlja na koje se trubači najbolji u Srbiji rado ne pozivaju jer uz vrhunske zvuke trube vaše slavlje biće događaj o kome se priča dugi niz godina. Za velika i mala veselja, za privatna ili porodična okupljanja kao i za okupljanja preko 1.000 zvanica najbolji majstori trube orkestar Marka Danića tu je da ispuni svaku vašu želju i svaki vaš zahtev.

Svu muziku i sve pesme orkestar najboljih trubača svira za vas i sa zadovoljstvom vam možemo reći da orkestar trubači Balkanika hvale svi koji su bili u prilici da prisustvuju veseljima na kojima su nastupali majstori trube orkestra za veselja Marka Danića.

Kao profesionalni trubački sastav sviramo u svim gradovima u Srbiji a rado dolazimo i u države okruženja kao i u gradove u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj.

Svi vi koji ste nas ranijih godina kontaktirali odlično znate da su trubači našeg orkestra uvek ispoštovali svaki dogovor i na vaše slavlje došli tačno na vreme.

Sa nama možete biti uvek u potpunosti sigurni da će sve proteći po planu i onako kako ste vi očekivali.

Naš orkestar zato se redovno poziva na sve vrsta veselja jer nenadmašan kvalitet našeg nastupa znači odlično slavlje i nezaboravan provod za sve vaše goste.

Uvek se gosti okupe oko trubača koji sa vrhunskim žarom sviraju pesme po vašem izboru. Uz najbolji izbor pesama i kola svi će svatovi se uhvatiti okolo i igrati u najboljim raspoloženju. Naš repertoar obuhvata 2000 pesama i kola a na gotovo svakom veselju od nas obavezno se traži da sviramo najpopularnije:

  • Vrtlog
  • Đjurđevdan
  • Mesečina
  • Kalašnjikov
  • Užičko kolo
  • Niška banja
  • Tebi moja mazo

Trubači Balkanika su tu da vama i vašim najdražima ispune svaku želju da ulepšaju slavlje a da se o veselju koje ste organizovali priča dugi niz godina. To su dokazali trubači Marka Danića veliki broj puta na svim vrstama veselja u Srbiji, u regiji kao i u Evropi. Naš orkestar kad zasvira sve one popularne pesme koje vole ne samo ljudi koji su poreklom iz naših krajeva veći i stranci koji po prvi put čuju trubačku muziku ali koji odlično znaju da je Srbija mesto odakle je truba postala poznata po celom svetu.

Oduševljeni nastupom našeg orkestra gosti će vam iskazivati znake zahvalnosti jer ste ima pružili priliku da se odlično provesele uz nastup najboljeg trubačkog orkestra na Balkanu.

Uz lepotu trubačke muzike budite sigurni da će vaše slavlje biti najbolje.

 

Parovi trubačiMi smo nastupali na mnogobrojnim velikim i malim veseljima, proslavama estradnih ličnosti, umetnika, poznatih javnih ličnosti tokom naše karijere duže od 20 godina.

Iskustvo i uspesi u ostvarenju najlepših veselja širom Srbije i inostranstva garancija su da će vaše slavlje biti odlično i da će se o vama kao domaćinu čuti samo reči hvale.

Zato budite sigurni da ćemo vašim gostima organizovati odličan provod i ulepšati svima vama najradosniji dan.

Pozovite orkestra majstora trube i budite sigurna da će veselje biti najbolji i najlepši događaji u vašem mestu.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube