062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači sa iskustvom preko 2 decenije

Na svaku vrstu veselja pozivaju se trubači. Trubači su kako u Srbiji tako i u svim državama balkanskog poluostrva najomiljeniji orkestar, muzičari za sve vrste proslava.

Na trubi se sviraju sve pesme

Od starih i izvornih pesama i kola, do najnovijih modernih hitova narodne i zabavne muzike, na trubi se može odsvirati gotovo svaka pesma i svako kolo.

Truba je instrument koji pruža slavljenicima neograničene mogućnosti izbora muzike. Kao trubački orkestar o kome govori ceo svet, koji osvaja pobede na festivalima trubačke muzike i orkestar koji je Guča nagradila prvom nagradom na takmičenju, možemo vam garantovati da će svaki gost na vašem veselju biti zadovoljan kvalitetom i repertoarom pesama koji orkestar Balkanika svira.

Naš repertoar obuhvata sve vrste pesama od domaće zabavne i narodne, preko pop i rok muzike, džez muzike, stranih hitova, filmske muzike, valcera i klasične muzike. Splet šarolikih žanrova po vašoj želji i po redosledu kojih ste odabrali, na slavlju će podići atmosferu do usijanja. Osetićete se kao da ste na najvećim festivalima trubačke muzike, doživećete atmosferu Guče na svome veselju.

Estrada voli trubače

Ne samo da naš orkestar svira kvalitetno nego se sa nama i lako možete dogovoriti o svemu jer je naš cilj da ispunimo svaku vašu zamisao. Uniforme orkestra prilagođavamo vašem slavlju pa želite narodno slavlje ili moderno, orkestar u elegantnoj nošnji ili standardnim odelima. Svaka vaša želja će biti ispunjena, u to budite sigurni, samo nam recite kakav izgled orkestra želite na vašem slavlju.

Najbolje trube Srbije, orkestar Balkanika osvojili su bezbroj medalja i priznanja. Svako priznanje i svaka nagrada koju smo stekli, koju smo osvojili, to smo uradili samo zato što smo želeli da budemo još bolji i da na vašem slavlju zablistamo najboljim pesmama i hitovima. Orkestar trubači Balkanika svoje mesto među najboljima zaslužio je kako kvalitetom tako i predanim radom

Iskustvo duže od dve decenije

Svaki naš član, majstor je na svom instrumentu. Cilj svakog trubača u našem orkestru je da do vrhunca razradi melodije pesme, da svaku novu pesmu uvežbamo čim se ona pojavi da bi orkestar mogao na vašem veselju da svira najbolje za vaše i zadovoljstvo vaših gostiju. Svi prijatelji kao i cela vaša porodica pamtiće veselje na kome su nastupili trubači Balkanika i poželećete da opet sledeće godine zajedno slavite uz najbolje trubače. Zato budite domaćin upamćen kao najbolji, onaj o kome će gosti sa zadovoljstvom.

Trubači Beograd na svadbi

Uz trubače Balkanika o vašm slavlju pričaće se dugi niz godina

Zbog toga nas pozovite, rezervišite dolazak trubača putem jednog od brojeva telefona sa našeg sajta i budite sigurni da će u tačno dogovorenom trenutku pobednički orkestar Balkanika nastupiti na vašem slavlju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube