062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Požarevac orkestar za veselja

Trubači Požarevac su najbolji orkestar koji možete pozvati na vaše veselje.

U svakom trenutku smo na raspolaganju da vama i vašim gostima priuštim o maksimalno zadovoljstvo uz najbolje zvuke trube i pesme po vašem izboru.

Kada poželite najbolje i vrhunsko, pozovite naš orkestar trubača koji je poznat i koji će vama i vašim najmilijima, prijateljima i rodbini ulepšati svaki trenutak na proslavi povodom rođendana, punoletstva, krštenja deteta, veridbe ili venčanja i svadbenog veselja. Izvorni trubači sa Juga Srbije za Smederevo su pravi izbor. Svi vole da pozovu orkestar koji je osvojio mnogobrojne vredne nagrade da dođe na veselje.

Osvojili smo najprestižniju nagradu kao najbolji trubači Guče a pozivali su nas i mnoge estradne ličnostu da na njihovim koncertima nastupimo i podignemo atmosferu do usijanja. Svirali smo i u mnogim državama gde žive naši ljudi i svi uživaju uz našu veselu i živu muziku.

Domaćini pozivaju trubače u Požarevac da na njihovim slavljima nastupi poznati iskusni orkestar trubača najboljih u Srbiji.

Trubači za tortu Požarevac

Orkestar je spreman da u trenutku kada se torta iznosi pred goste nastupi i da najlepšom trubačkom muzikom podigne atmosferu na vašem slavlju.

Kad nas pozovete sa nama se lako možete dogovoriti o vremenu i mestu našeg nastupa a mi ćemo izaći u susret svakoj vašoj želji i u potpunosti ispoštovati svaki dogovor. Pozovite nas i uživajte u najlepšem veselju u Požarevcu jer naši trubači su spremni da udovolje svakom vašem zahtevu.

Kontakt trubači Požarevac

Možete nam poslati poruku putem telefona, putem Viber-a ili putem Whatsapp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti i sa vama se dogovoriti o vremenu i mestu našeg dolaska.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube