062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Postojna sviraju najbolje za veselja u Sloveniji

Uveliko je poznato širom Balkana da su orkestar Balkanika pravi izbor za svako slavlje. Zato su trubači Postojna tu za vas za prijatelje i familiju za vaša najbolja i najlepša veselja.

Elegantni trubači

Garancija koju imate pozivom našeg orkestra da će vaše slavlje biti najlepše ćemo brzo opravdati jer smo orkestar kojeg preporučuju svi. Estradne zvezde, voditelji najvećih televizija, poznate ličnosti odlično znaju da su trubači Balkanika orkestar koji je pobedom festival na festivalu trubačke muzike Dragačevska truba u Guči dokazao svoj kvalitet. Naše vitrine okićene su peharima i medaljama a na društvenim mrežama i dalje nalaze se naši mnogobrojni nastupi. Sa najvećim hitovima odsviranim na trubi orkestar Balkanika nastupiće na vašem slavlju. Vrhunski trubački orkestar sviraće u Postojna na vašem veselju za vas i prijatelje za najbolje raspoloženje i najlepšu atmosferu kakvu želite.

Bilo da je vaše veselje veliko ili malo orkestar koji nastupa u svim mestima u Sloveniji će odličnom muzikom atmosferu zagrejati do usijanja. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i angažovanjem našeg orkestra ćete na vašem slavlju razveseliti sve goste.

I mlađi i stariji vole da se vesele a najbolje veselje jeste upravo uz majstore trube orkestra Balkanika.

Uz trubače su se veselili narodi u istoriji, slavila su se ustoličenja vladara, prolavljale pobede. Uz trubače su se obeležavale važne svečanosti. Truba i trubačka muzika uvek je bila razlog dobrog raspoloženja a virtuoznost našeg orkestra potvrđena je bezbroj puta.

Tokom dve decenije duge karijere orkestar Balkanika je nastupao širom regije. U svim gradovima Slovenije znaju da su trubači garancija odličnog provoda. Zato naš orkestar često i estradne zvezde angažuju za nastupe na svojim koncertima, da ih pratimo na turnejama dok publika uživa u zvucima najboljih truba.

Trubači Postojna najavljuju tortu

Sa zadovoljstvom i velikom čašću naš trubački orkestar nastupiće na vašem slavlju da vama i gostima ulepša sve trenutke. Kada se slavljenička torta unosi u salu je najvažniji trenutak slavlja i upravo tada naš orkestar prati tortu svirajući pesmu ili kolo po vašoj želji. Atmosfera se zagreva do usijanja, svi gosti, sve zvanice okupe da zajedno u najlepšem raspoloženju proslave srećan dan. Za venčanja, godišnjica braka, krštenja dece i mnoge druge vrste slavlja trubači najbolji u Sloveniji su vama na raspolaganju.

Pozovite najbolje trubače Slovenija

Pozovite orkestar Balkanika na svoje slavlje, kontaktirajte nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a jednostavnim klikom na dugme koje vidite na vašem ekranu.

Recite vreme i mesto na kome želite da se naš trubački orkestar pojavi i budite sigurni da ćemo upravo u trenutku koji vam odgovara svirati na vašem slavlju. Za događaj koji će ostati upamćen dugi niz godina pozovite najbolje majstore trube orkestra Balkanika.

 

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube