062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Poreč najbolji trubači Hrvatska

Trubači Poreč uvek su bili najbolji izbor za svako veselje u ovom lepom primorskom gradu.

Poreč poznat po proizvodnji organske hrane, maslina, grožđa kao i po vinima ali nakon rada dođe vreme proslava i veselja.

Kada su veselja u pitanju trubači Poreč su nenadmašni za svaku vrstu proslave, za svako slavlje jer je orkestar poznat na celom Balkanu po pobedi na festivalu u Guči.

Naš orkestar spreman je da nastupi sa najboljim izborom pesama i kola i da uz najbolje zvuke vrhunske trubačke muzike svi gosti na vašem veselju vesele se i uživaju zajedno sa vama.

Osim nastupa u celoj Hrvatskoj naš orkestar poznat je i širom Balkana i Evrope, takoreći gde god žive ljudi sa balkana mi smo nastupali.

Poznati se televizija i sa festivala, najpopularnijih TV emisija orkestar Marka Danića je uvek tu kada god želite da priredite odličan provod.

Liste pesama za trubače

Liste pesama koje smo pripremili za vaša slavlja su spremne da samo odaberete one pesme koje najviše volite i da uz najbolju trubačku muziku veselite se i radujete tokom celog dana vašeg veselja.

Uz naš nastup slavlje će trajati do kasnih večernje sati jer Poreč trubači uvek ispoštuju svaku želju domaćina i pesme sviraju onim redosledom kojim vi najviše volite.

Trubači Beograd napravili događaj

Naš orkestar je uvek spreman da ispuni svaku vašu želju a da bi vi i vaši gosti budu zadovoljni mi smo pripremili liste pesama poređane po kategorijama za veselje. Tako ćete lako moći pronaći pesmu koju najviše volite i koja vam najviše odgovara.

Uživanje uz trubu i trubačku muziku je odličan način da se na vašem slavlju svi gosti, prijatelji, familija provedu i da u odličnom raspoloženju uživaju u izboru pesama i kola sa našeg velikog repertoara koji broji preko 2.000 numera.

Najbolja veselja su uz najbolje trubače

Naš orkestar iza sebe ima preko 20 godina iskustva i sa ponosom vam možemo reći da su trubači Marka Danića redom iskusni profesionalci, talentovani muzičari koji trubu sviraju još od najranijeg detinjstva.

Uz kvalitet naših nastupa poznati smo širom Balkana a mnogi nas rado pozivaju da dođemo i u mnogobrojne države zapadne Evrope jer su se uverili u kvalitet našeg orkestra.

Popularni trubači koje pozivaju i glavni urednici popularnih televizija raspoloženi su da uvek vama i vašim gostima izađu u susret i da ispune svaku vašu želju.

Iskoristite zato ovu priliku da nas pozovete, da nam se javite i zakažete nas dolazak a mi ćemo uvek ispuniti svaku vašu želju i svako vaše očekivanje.

Vrhunskom trubačkom muzikom naš orkestar udovoljiće svim vašim željama i zahtevima i zato smo uvek spremni da nastupimo i odličnim izborom pesama i kola podignemo atmosferu na vašem slavlju.

Javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u sjajnoj muzici i vaš izbor pesama uz orkestar Marka Danića.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube