062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači pesme za krštenje deteta

Pesme za krštenje koje trubači sviraju su najbolje za ovo značajno veselje. Krštenje je jedan od najlepših događaja i svi vole da prisustvuju krštenju deteta. Naravno orkestar trubača Balkanika je spreman da odsvira najlepše pesme koje poželite i koje vaši gosti poruče a najbolje pesme za krštenje su narodne pesme, koje su popularne i pisane isključivo za ovaj srećni trenutak.

Rođenje deteta je najlepši događaj u životu mladog bračnog para, to je to je sreća za celu porodicu a naš orkestar će da ulepša trenutke svira pesme koje vi poželite.

Najtraženije pesme za krštenje

Najviše nam na krštenjeima gosti naručuju pesme kao što su Rodio se sin, zatim tu je pesma Ti si ćerko tatin sin kao i pesma Rodi mi draga sina, Plavokosa devojčica, zavisno od toga da li je dete muško ili žensko.

Ukoliko se krštenje slavi ujedno kada je i prvi detetov rođendan, popularna i pesma Srećan ti rođendan sunce moje malo kao i mnogobrojne dečije pesme pesma koja se takođe traži na krštenju kao Danas nam je divan dan.

Poznata i tražena pesma je i Na uskrs sam se rodila ali sve zavisi od toga šta gosti najviše vole da slušaju. Neki rođaci vole da naručuju dečije pesme kao što su U svetu postoji jedno carstvo, Ivin voz kao i domaćinske pesme – Veseli se kućni domaćine, zatim to je i pesma Neka peva ova kuća i mnogobrojne druge pesme.

Nekad gosti na pesmama od trubača za krštenje traže pesmu Medo brundo ali i pesme Zmija i žaba. Tu su i pesme Pepeljuga, Ima ćerku lepoticu, Rodila sam sina, Mali gospodin.

Pozovite nas i uživaćete uz najbolju muziku orkestra Balkanika

Pozovite najbolji orkestar koji je odneo pobedu u Guči i nastupao u emisijama kao što su Žikina šarenica i rijaliti Parovi. Mi smo popularni trubači a u to ćete sa lako uveriti. Sigurni smo da ćete nas pozvati na veselje povodom krštenja deteta a mi ćemo učiniti sve da se vi i vaši gosti odlično razveselite.

Pozovite nas orkestar putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a i mi ćemo vam se rado odazvati i doći u tačno dogovoreno trenutku.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube