062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Obrenovac Ekstra povoljni

Uz najbolje zvuke trube orkestra Balkanika trubači Obrenovac tu su da ulepšaju svako vaše veselje i učine ga događajem o kome se priča.

Iz dana u dan, iz godine u godinu naš orkestar svira vrhunsku muziku koju svaki vaš gost sa uživanjem sluša i koja će vama i vašim najdražim ulepšati sve trenutke slavlja i veselja.

Kad god u Obrenovcu tražite najbolje orkestre za vaše slavlje znajte da su naši trubači uvek bili i ostalih nenadmašni u izvođenju domaćih i stranih pesama, izvornih kola kao i mnogobrojnih pesama domaće estradne muzike.

Sviramo domaću i stranu pop i rok muziku, sve one pesme koje volite da slušate i uz koje volite da se veselite.

Trubači Obrenovac nastupaju na svim slavljima

Vrhunski majstori trube

Pre više od 20 godina trubači Balkanika sastali su se iz ljubavi prema pesmi, ljubavi prema izvornoj muzici, prema narodnom folkloru.

Osvojili smo i dalje osvajamo najprestižnije nagrade poput najbolje pesme, najbolje odsviranog kola a najbolja truba Srbije, Marko Danić, uz godine za godinu zaredom donosi pehare i medalje kojima se svi ponosimo.

Zašto da i vi ne budete deo najboljeg provoda u Obrenovcu. Sa nama ste uvek u prednosti. Naš orkestar garantuje najbolje veselje, događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Zato iskoristite ovu priliku i uz dolazak vrhunskog orkestra trubačkih majstora, obezbedite sebi najbolje slavlje.

Trubači Obrenovac cena

Po povoljnim cenama naš orkestar dolazi da nastupi na vašim veseljima povodom rođenja deteta, krštenja, veridbe, punoletstva, venčanja, proslave godišnjice braka i mnogih drugih svečanosti. Cene za nastup trubača se kreću od 100 do 500 evra za orkestar a ako želite orkestar sa proširenim sastavom kao i orkestar u kome su svi članovi pobednički trubači sa festivala u Guči cena je nešto viša.

Zakažite nastup trubača u Obrenovcu

Za sve vaše radosni dane, za proslavu uspeha, porodična okupljanja, veselite se uz najbolju muziku orkestra Balkanika. Zaokružite dan u kalendaru pozovite nas na jedan od brojeva telefona i budite spremni na čestitanje pohvale, na mnogo lajkova na društvenim mrežama.

Naš nastup i vaša veselja ostaće u najboljem sećanju svim vašim gostima.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube