062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Novi Sad za svako vaše slavlje

U Novom Sadu uvek su se slavila veselja koja se prave uz trubače, uz muziku najboljeg orkestra Srbije, orkestra Balkanika. Trubački orkestar čini da svako veselje bude događaj o kome se priča dugi niz godina, jer slavlje uz naš orkestar i najveći repertoar trubačke muzike će biti događaj o kome se priča.

Veselje uz orkestar trubača Balkanika Novi Sas je najsrećniji događaj. Na vašem veselju sviraće naš vrhunski trubački sastav koji čine najbolji trubači Srbije, trubači koji su svoje znanje i iskustvo stekli tokom dugog niz godina. Naš orkestar je sposoban da u svakom trenutku vama i vašim gostima ulepša slavlje svirajući najlepse trubacke pesme. Naš orkestar čine trubači orkestra koji je proputovao celu Evropu svirajući na slavljima naših ljudi u inostranstvu. Poznati smo i po osvojenim mnogobrojnim nagradama od kojih je nama najpoznatije priznanje, nagrada za najbolje trubače Guče.

Trubači Balkanika na TV

Televizije su preprepoznale naš kvalitet pa smo gostovali u Žikinoj šarenici a takođe i u popularnom rijalitiju Parovi. U sve ovo se možete uveriti gledajući snimke na našem YouTube kanalu. Orkestar trubača Balkanika pod vođstvom Marka Danića bio je i ostao najbolji trubački sastav, orkestar koji će vaše veselje podići na viši nivo svirajući najlepše pesme po vašoj želji i po vašem izboru.

Orkestar trubači Novi Sad je spreman da u svakom trenutku na vaše veselje dođe i po vašoj želji svira najlepše pesme koje vi i vaši gosti želite da čujete. Orkestar Ballanika svira vrhunsku trubačku muziku. Bez obzira da li vi i vaši gosti želite da slušate narodnu muziku, zabavnu muziku, staru srpsku izvornu ili najnoviju modernu folk muziku sa estrade, orkestar Balkanika će vama pričiniti pravo zadovoljstvo. U Novom Sadu sviramo u restoranima, hotelima, salama za proslave, na svim vrstama svečanosti bez obzira da li se radi o proslavi rođendana, krštenja, slavlju povodom rođenja dece, venčanju i svadbi. Orkestar najboljih trubača je spreman da na vašem veselju napravi vrhunski događaj da se vi i vaši gosti najbolje veselite.

Velik izbor trubačke muzike

Naš trubački orkestar zna sve pesme da svira, kako domaću tako i stranu muziku, jazz i rock muziku, narodnu folk muziku. Trubači Novi Sad čine da vaši gosti uživaju u veselju, da se svi zajedno radujete srećnom događaju. Upravo su vama na raspolaganju trubači Balkanika spremni da na vaš poziv budu na usluzi i sviraju najlepše pesme koje vi poželite da slušate.

Možete nam dostaviti pre veselja spisak pesama koje želite da se sviraju a naš orkestar će poštovati vaše želje i upravo onim redosledom svirati pesme.

Vrhunski trubački orkestar će vama učiniti pravo zadovoljstvo a vaši gosti će biti zadovoljni. Najbolji način da se u to uverite je da nas pozovete da na vašem veselju sviramo pesme koje vi volite da slušate i ono što vas najviše raduje.

Pozovite nas telefonom, na viber ili whatsapp

Pozovite orkestar trubača koji će u Novom Sadu učiniti vrhunsko zadovoljstvo vama kao domaćinu a vaši gosti uživati u svakom trenutku slavlja.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube