062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Novi Sad za svadbe i veselja

Sa razvojem i napretkom čovečanstva, od istorije do danas, uvek je pesma i muzika postojala. U drevnim vremenima koristili su se razni alati, danas imamo najsavremenije izvedbe tih instrumenata. Trube su se koristile oduvek, od najranijih pisanih dokumenata. Danas imamo najsavršenije izvedbe ovih zlatnih instrumenata koji plene svojim prodornim zvukom. A najbolji trubači Novi Sad kao i cele Srbije a i šire su svakako Marko Danić i njegov najbolji trubački orkestar.

Više od dvadeset godina smo na najboljim i najposećenijim zabavama, u najgledanijim emisijama sa nacionalnom frekvencijom, rijaliti programima, radio emisijama, na svim saborima i festivalima trubača. Za nas govore drugi, osim što nas redovno preporučuju svojim najmilijima kao podrška najboljim slavljima, naše medalje i razna proznanja govore takođe za nas. Tako smo iz ljubavi prema muzici uvek kada smo učestvovali na velikim takmičenjima, osvajali najprestižnije medalje i priznanja među kojima su orkestar koji broji najviše publike kada pogotovo u Novom Sadu nastupa i najpopularniji trubački sastav.

Kako kao orkestar, tako i pojedinačno, osvajali smo i odnosili pobede u raznim kategorijama poput najbolje izvedene neke pesme i numere, najbolje odsvirano kolo kao i najbolja truba srbije gde je naš Marko Danić osvajao ovu titulu i nekoliko godina za radom.

Ipak, najdraže nam je kada dođemo u Novi Sad da vama, vašim prijateljima, porodicama i najbližima možemo da dočaramo kako smo osvajali te nagrade. Da zajedno sa vama na vašim slavljima odsviramo sve naše pobedničke pesme, da osetite energiju i radost kao i publika koja je uvek tražila da produžimo naš nastup.
Imamo dugogodišnje iskustvo u svim zabavama i proslavama. Sa najboljim domaćinima smo zajedno vodili svatove, najbolje pesme smo svirali kada se iznosi svadbena torta, uz svećice za rođendane, kada su roditelji najsrećniji za rođenja deteta ili bilo koji drugi događaj.

Najbolji trubači Novi Sad dolaze na vaš poziv

Otkrijte radost u svakom trenutku, budite ponosni na svoj dan, događaj, pozovite najbolje trubače Srbije, jer mi znamo kako da vaše slavlje postane najbolje i upamćeno. To lako možemo da učinimo samo najboljim starim i novijim pesmama.

Ne gubite ni trenutak, osvojite srca svih gostiju, budite najbolji domaćin, slavljenik, neka vas pamte i dele sadžaj baš sa vašeg slavlja na svim društvenim mrežama, jer sa vama su uvek Marko Danić i najbolji trubači Srbije.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube