062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Negotin – Najbolji trubači za veselja u Negotinu

Uz najbolje zvuke trubačke muzike u izvođenju trubaci Negotin, svako vaše slavlje će biti događaj o kome se priča jer će naš orkestar trubačkih majstora vama i vašim gostima prirediti odličan provod.

Trubači Negotin sviraju sve pesme i kola

Trubači dočekuju mladence nakon venčanja

Od nas možete očekivati svaku vrstu muzike iz repetorara koju želite da se svira na vašem veselju. Naš orkestar koji je poznat kao trubači Balkanika će sa zadovoljstvom na zlatnim trubama odsvirati hitove svih vremena, poznate pesme koje će vama i vašim gostima, porodici doneti vrhunsko uživanje u slavlju. Orkestar Balkanika je nastupao na mnogobrojnim svečanostima i festivalima trubačke muzike, spreman je u ovom trenutku da nastupi na vašem slavlju i da se najvećim zadovoljstvom svira pesme i kola koja najviše volite. Zato su trubači Negotin uvek tu, raspoloženi da vama i vašim gostima prirode nezaboravnu proslavu.

Nastup orkestra trubači Balkanika u Negotinu

Tu smo kada se okupljaju svatovi kod mladoženje kuće, tu smo kada se ide po mladu, kada se mlada izvodi iz kuće, nakon venčanja u opštini i crkvi. U svakom trenutku spremni smo da iskoristimo naše celokupno znanje i iskustvo kako bi smo vama i vašim gostima priredili najbolji provod i najlepše uživanje.

Trubači Negotin su tu u svakom trenutku spremni da vama i vašim gostima privede nezaboravan provod i zato smo spremni da vama za vas sviramo pesme i kola koja biste vi i vaši gosti najviše voleli da slušate.

Naš orkestar nastupa i kada se iznosi torta pred goste

Kada se iznosi slavljenika torta pred goste, mi smo spremni da najboljom muzikom nastupimo na vašem slavlju prateći tortu i da vrhunskim trubačkim pesmama i kolima ulepšamo svaki trenutak vašeg veselja.

Sve što je potrebno je da nas pozovete putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a a mi ćemo odmah odgovoriti na vaše zahteve jer smo trubači koji uvek ispune datu reč.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube