062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Negotin garantovano najbolja atmosfera na veselju

Kako se približava dan veselja, vrše se i pripreme da sve u tom najvažnijem i najsrećnijem danu protekne u najboljem redu. Zato su želje slavljenika i domaćina da gosti uživaju i da se vesele što je i nama kao najboljem trubačkom orkestru, na prvom mestu. Trubači Negotin tu su za vas spremni do svoje znanje i svoj kvalitet iskoriste i da na vašem slavlju nastupaju sa vrhunskim pesmama i kolima kako bi vaši gosti uživali u svakom trenutku slavlja. Kada poželite odlične pesme i kola, kada poželite da na vašem veselju nastupaju trubači koji su se proslavili pobedama na festivalima, trubači koji su se okitili medaljama i peharima, trubači koji redovno nastupaju na televizijama i popularnim emisijama pozovite naš orkestar i budite sigurni da ćete uz trubače Balkanika najbolje i najlepše proslaviti svoje srećne i radosne trenutke.

Trubači na RTS-u

Trubači na RTS-u

Bogat repertoar imaju trubači Negotin

Naš orkestar raspolaže bogatim repertoarem pesama i kola koji broji preko 2.000 numera. Sviramo sve pesme koje vi i vaši gosti poželite a u koje se ubraja narodna izvorna muzika, kola, starogradska muzika, hitovi strane muzike, najnovije pesme, hitovi iz filmova, džez muzika, pop i rok muzika.

Repertoar trubačke muzike kojim raspolaže naš orkestar oduševiće sve vaše zvanice. Zato vam možemo garantovati odlično slavlje jer su trubači Negotin popularni i rado viđen orkestar koji već od ulaska na vaše slavlje podiže atmosferu do najvišeg nivoa.

Za vaša velika i mala veselja, za srećne i radosne događaje, trubači Negotin svojim odličnim nastupom upotpuniće vaše slavlje, a vaše gosti zadovoljni i srećni pričaće svima da su na vašem slavlju se veselili uz odlične majstore trube.

Najbolji trubači Srbije orkestra Balkanika pokazaće svoj kvalitet vrhunskim nastupom.

Nastupi na televizijama

Balkanika trubači nastupali su u Žikinoj šarenici, gostovali smo u Parovima, na novogodišnjim programima, manifestacijama i narodnim okupljanjima.

Pozivom našeg orkestra možete biti sigurni da će slavlje biti potpuno, da će gosti uživati u svakom trenutku veselja uz izbor pesama i kola koje ste vi odredili. Zajedno sa vama sastavićemo listu pesama koje želite da se sviraju na vašem slavlju, poređaćemo pesme po onom redosledu kakav gosti najviše vole.

Trubači Negotin po vašoj želji mogu sviraju u kontinuitetu ili u pauzama kada se glavni muzički bend odmara od sviranja.

Sa nama je svaki dogovor moguć jer smo orkestar koji je poznat u celoj Srbiji duže od 20 godina.

Pozovite vrhunske trubače na vaše slavlje

Pozovite nas putem telefona, Vibera ili Whatsapp-a direktno klikom na dugme u dnu vašeg ekrana i budite sigurni da će najlepše pesme u izvođenju najpoznatijeg trubačkog orkestra čuti na vašem slavlju.

Majstori trube orkestra Balkanika sa zadovoljstvom čekaju vaš poziv. U svako doba godine spremni smo da vrhunskim pesmama i kolima nastupimo na vašem veselju. Pozovite nas i uživajte u vrhunskom slavlju koje ćete pamtiti dugi niz godina.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube