062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Mionica najbolje za vaše veselje

Dani prolaze i dolazi vreme slavlja a orkestar Balkanika spreman je da vama i vašim najmilijima u Mionici ulepša svaki trenutak veselja.

Mionica je opština u Kolubarskom okrugu koja je poznata po istoriji. U Mionici su mnogi već čuli za orkestar trubači Balkanika koji je dobio mnogobrojne vredne nagrade na festivalu trubača u Guči kao najbolji trubači Srbije a takođe mogli su nas videti i na televiziji uživo u rijaliti Parovi kao i u emisiji Žikina šarenica.

Trubači Mionica su Vama na raspolaganju

U svakom trenutku možete najbolji orkestar trubača pozvati na vaše veselje a mi ćemo učiniti sve da se radujete, da uživate i da se veselite najbolje uz pesme po vašoj želji. Naš orkestar svira sve vrste pesama, od najstarijih, izvornih srpskih pesama do najnovijih modernih hitova domaće estradne muzike kao i zabavnu muziku, stranu muziku, džez muziku. Sviramo i starogradske pesme, jednom rečju sve pesme koje poželite mi na trubi sviramo perfektno a u to će se vaši gosti uveriti čim nas pozovete da na vašem veselju nastupimo u Mionici ili okolnim mestima.

Kada želite najbolje i najkvalitetnije trubače za veselja u Mionici pozovite nas trubački orkestar koji je proslavljen kako u svim gradovima Srbije tako i u zemljama okruženja a i šire, u državama Evrope.

Svi će se veseliti i radovati kada čuju zvuke trube

Mi smo najbolji i u to ste se sigurno već mogli uveriti ukoliko ste prisustvovali veselju na kome je nastupao orkestar Balkanika, pa je to dovoljan razlog da nas pozovete na svoje veselje u Mionicu i da vama, vašim gostima i prijateljima, rođacima i svim ostalim kojoj ste pozvali na veselje priredimo nezaboravan provod.

Trubači podižu atmosferu na veselju i svi u Mionici se raduju i slave uz najbolje trubačke pesme i kola. Možete da nam pošaljete spisak pesama koje želite da se sviraju na vašem veselju a takođe možete i da od nas u toku nastupa zatražite pesmu koja vam je tada pala na pamet. Mi sviramo sve vrste pesama i zadovoljstvo nam je da učinimo vas i vaše goste srećnim, da se slavjljenici vesele i da svima veselje ostane u lepom sećanju.

Trubači Mionica kontakt

Pozovite nas ili nam pošaljite nam poruku putem Viber-a ili Whatsapp-a. Pošaljite nam sms ili nas pozovite putem telefona u bilo koje doba dana a mi ćemo vam se odmah javiti i sa vama se dogovoriti o svim detaljima našeg dolaska.

Mi smo najpovoljniji orkestar trubača koji će u Mionici ostaviti odličan utisak na vas i na vaše goste. Zato nas pozovite zajedno ulepšamo vaše slavlje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube