062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Ljubljana Slovenija za svadbe i veselja

Trubači Ljubljana su grupa muzičara trubačkog orkestra Balkanika, trubača vrhunskog kvaliteta i znanja koji sviraju muziku po svadbama i veseljima širom Slovenije. Kako je Ljubljana najveći grad Slovenije, tako je jasno da se u Ljubljani organizuje najveći broj svadbi i veselja, krštenja i rođendana. Slovenci ali i oni koji su Sloveniju došli iz drugih država žele da se na njihovim veseljima veseli i raduje uz trubačku muziku.

Trubačka muzika je popularna muzika u ovim krajevima a pogotovo na Balkanu pa samim tim trubači Balkana su najbolji izbor za proslave u Sloveniji.

Trubači Slovenija sviraju na svim proslavama u Ljubljani. Vrhunski kvalitet trubačke muzike od kog zavisi i veselje i sama proslava omogućuje da se svi u Ljubljani vesele i raduju uz muziku profesionalnih trubača koji su majstori trubačke muzike.

Trubačka muzika je od davnina popularna na prostoru Balkana i čak i više popularna kod nas nego u inostranstvu.

U Nemačkoj i drugim državama odakle truba kakvu danas poznajemo vodi poreklo se truba manje svira kao samostalan instrument već više u orkestrima kod izvođenja klasičnih muzičkih dela. Truba je naravno postojala i pre trube koju poznajemo danas, u davna vremena postojale su velike trube koje su mogle da sviraju samo jedan ton ali je dodavanjem ventila na trubu omogućeno da truba svira više tonova.

Trubači Ljubljana sviraju po svim proslavama u Ljubljani a da bi trubači došli i svirali na vašem slavlju treba da pozovete broj telefona koji vidite na svom ekranu.

Trubači Balkanika su najbolji trubači u Ljubljani koji sviraju po celoj Sloveniji i zato nas pozovite da vam prenesemo radost i veselje na Vašu proslavu. Vaši gosti u Ljubljani će biti izuzetno zadovoljni i srećni kada čuju naše izvođenje trubačke muzike. Mi smo trubači Ljubljana koji znaju da sviraju svaku vrstu muzike a to znači da znamo da sviramo i narodnu muziku raznih nacija a takođe i stranu zabavnu ili kantri muziku, kao i džez muziku.

Na proslavama, na zahtev domaćina pravimo mikseve različitih vrsta muzike koje uklapamo tako da odgovaraju trenutku veselja i temperamentu gostiju. Naš je cilj da gosti budu zadovoljni i zato su tu za Vas trubači Ljubljana koji dolaze da sviraju na svakom vašem veselju u Ljubljani. Ako želite da na svom veselju imate najbolje trubače Ljubljana, pozovite naš orkestar i mi ćemo doći u dogovoreno vreme na Vašu proslavu.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube