062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Ljubljana povoljna cena

Trubači Ljubljana su najbolji orkestar koji je proslavljen kao pobednik trubačkog festivala u Guči. Spremni smo da na vašem veselju dođemo u sastavu i brojnosti koji vi želite kako bi na vašim svadbama i ostalim veseljima svirali muziku po vašoj želji kvalitetom do savršenstva.

Naš trubački orkestar čini osam trubača

Nas pozivaju na mnoga veselja u Sloveniji pa se naš orkestar često možem videti kako nastupa na svadbama u Ljubljani ali i u drugim mestima Slovenije. Naš orkestar čini tim vrhunskih trubača i svaka vaša proslava će biti nezaboravan događaj.

Ljudi nas rado pozivaju da nastupimo na njihovim veseljima po drugi pa čak i treći put i preporučuju nas prijateljima i rođacima kao orkestar u koji se može imati poverenje.

Orkestar trubači Slovenija obiluje bogatim izborom pesama i kola, od starih pesama, zabavnih i narodnih melodija, domaće i strane muzike kao i džez muzike i popularnih valcera, stranih hitova i najnovijih estradnih pesama.

Kada naš orkestar dođe u Sloveniju na vaše veselje, sa vama se možemo dogovoriti kada i koliko želite da trubači nastupe. Obično smo pozvani da dočekujemo kumove i goste, pratimo svatove prilikom odlaska po mladu, sviramo kod opštine i crkve a takođe i u bilo kom trenutku da podignemo atmosferu na proslavi.

Liste pesama koje se najviše traže smo sastavili a vi možete birati pesme koje želite ili menjati repertoar kako bi svi bili zadovoljni i srećni.

Cena našeg dolaska

Trubači za slavlja Slovenija dolaze u vaše mesto a sve što treba da uradite je da nas pozovete i da kažete lokaciju kao i datum nastupa a ćemo vam reći kolika je cena našeg dolaska u zavisnosti od daljine i dužine puta.

Pozovite nas da vašim gostima ulepšamo trenutke radosti i slavlja.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube