062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Trubači Ljubljana najbolji trubači u Sloveniji

Nema veselja koje se može pohvaliti uspehom, vrhunskim raspoloženjem gostiju, kao što su to veselja na kojima nastupaju trubači Marka Danića. Orkestar koji na svim vrstama slavlja sa najvećim uspehom nastupa najlepšim pesmama i kolima. Profesionalci svog zanata su svoju karijeru izgradili na uspesima, slavljima, svetkovinama, manifestacijama.

Svi nas zato pozivaju ponovo na svoja slavlja, preporučuju svojim prijateljima i familiji jer znaju da su uz orkestar vrhunskih umetnika trubači Ljubljana najbolji za svako slavlje.

Trubači Ljubljana su uvek tu

Kad god pravite veselje, bilo veliko ili malo, sa većim ili manjim brojem ljudi, slavlje za celo mesto ili malo veselje sa svojim najbližim prijateljima i familijom, budite sigurni da su trubači koje poziva cela Slovenija odličan izbor i garancija da će svi gosti na vašem veselju uživati u trenucima uspeha, sreće i zadovoljstva.

Veselje uz najbolji orkestar

Kada se začuju najlepše pesme odsvirane na trubama našeg orkestra, svi gosti prepoznaće da kod vas nastupaju pobednici festivala u Guči, orkestar koji preporučuju svi i koji se najradije poziva na svaku vrstu veselja u celoj Sloveniji a i šire.

Vrhunska muzika, izvođenje pesama i kola ono su što prati naš orkestar, po čemu smo poznati u Sloveniji kao i na celom Balkanu.

Najbolji trubači u Sloveniji na vašem veselju

Rado nas pozivaju i na televizije jer su pobednici Guče uvek rado viđeni i kod publike i kod muzičkih urednika. Tako smo nastupali kako u Srbiji, Bosni na televizijama, u emisijama, rijalitiju Parovi, Žikinoj šarenici na RTS i mnogim drugim programima ali takođe i na manifestacijama i svečanostima.

Uz kvalitetne zvuke trube vaše slavlje biće događaj o kome se priča jer su trubači Ljubljana bili i ostali orkestar koji se redovno poziva na svako vaše slavlje.

Kvalitet našeg orkestra odlično znaju svi i zato nas preporučuju svojim prijateljima i familiji da gostujemo i da se još jednom svi zajedno provesele uz najbolji svirke i najbolji repertoar.

Liste pesama koje smo pripremili za vas najbolje su, koje su postigle vrhunske uspehe na mnogobrojnim slavljima na kojima smo nastupali. Zato nas iskustvo koje posedujemo uzdiže iznad drugih orkestara jer smo na svim slavljima prepoznali raspoloženje gostiju i zato znamo koja pesma je najbolja da se svira posle koje pesme ili kola kako bi zadovoljstvo vaših zvanica bio na najvišem nivou.

Kvalitet svakog veselja u Ljubljani prepoznaje se po broju zadovoljnih gostiju.

Svaki naš nastup praćen je mnogobrojnim fotografijama i video snimcima na društvenim mrežama gde svi znaju da vi pravite odlično slavlje jer njihovi prijatelji upravo dele slike i fotografije, video snimke gde se odlično provode.

Ako hoćete da trubači Ljubljana na vašem slavlju nastupe u najboljem izdanju sa vrhunskim izborom pesama i kola javite nam se i uživaćete u najboljem provodu uz orkestar o kome se priča i govori.

Pošaljite nam poruku, pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti i u tačno dogovorenom trenutku doći na vaše veselje.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube